Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz dziękuję za gumki!

Jazgarz natural dał cztery piękne oksy, szczupłego, i kilka nietrafionych puknięć, po czym nadaje się raczej do archiwum niż na główkę jigową. Syn był zachwycony okoniami, więc jeszcze raz serdecznie dziękuję. Dobrze że mam jeszcze kilka, ale jeśli to ma tak działać, to zamówię kilo towaru.

Pozdrawiam !!

post-67386-0-91636000-1563572189_thumb.jpg

• Like 7

Młody zachwycony, więc będzie okazja posiedzieć nad nimi dłużej, a są tam 50+ bo widziałem na własne oczy, ale zawsze tylko odprowadzały przynętę. Tym razem było inaczej, i to tylko w przerwie przy splawikówce. Kiedyś się do nich dosiąde to powinno być lepiej, a dzięki Tobie mam czym z nimi powalczyć.

Dziękuję! : ))

• Like 1

Ja tez dzis polowilem na Twoje gumki. Okonie jakby na nie czekaly. Juz dawno nie mialem takiego dnia zeby z jednego miejsca wyjac okolo 50 okoni i okonkow. Najwieksze moze i bylyby na styk z forumowym minimum. Jak trzydziestak wyglada kazdy wie. Ja sie bawilem swietnie. Dzieki wielkie za gumki. Jutro testy wiekszego kalibru od Ciebie

• Like 1

Witam witam. Dzis graniczny Bug. Dzien zmagan z komarami a pozniej z palacym sloncem. Celem byl okon. Rano ryby reagowaly bardzo fajnie. Ale komary jeszcze lepiej. Bran bylo sporo, ale byly bardzo delikatne. Malo bylo „strzalow” w opadzie. Bardziej zbiorki z dna. Sporo ryb spadlo ale i sporo udalo sie wyjac. Najlepiej sprawdzala sie jagoda. Najwiekszy lekko ponad forumowe minimum. Na delikatnym kiju wspierany nurtem byl godnym rywalem. a6efc4f598c72441249030dc785b034b.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 6

Drogie Koleżanki i Koledzy ,nasz forumowy kolega ,który uwielbia łowić ryby potrzebuje naszego wsparcia w zakupie wózka.

Może zechciał by ktoś dołożyć się do kolejnej szprychy i spełnić marzenie kolegi o stabilnym i wygodnym wózku, dzięki któremu będzie mógł bezpiecznie podróżować nad wodę....

Życzę ZDRÓWKA Piotrze i wspaniałych przygód nad wodą!

Cegiełka ode mnie już leci!

http://jerkbait.pl/topic/129398-sprzedam-woblerki-swoje-zalegacze-zbieram-na-w%C3%B3zek/#entry2619507

post-60860-0-09063700-1564332685_thumb.jpg

post-60860-0-67726300-1564332715_thumb.jpeg

Edytowane przez cyprys19
  • Like 8

W ubiegły weekend rozegraliśmy zawody z cyklu Grand Prix naszego koła. Jakże miło mi było uhonorować jednego z zawodników zacną paką przynęt przekazanych na ten cel przez Marcina. Jak widać Marcin to nie tylko utalentowany twórca ale także super gość. Wielkie dzięki :)

• Like 3

Nowa dostawa materiałów muchowych.
Można by powiedzieć '' o skubaniec ''

Niestety poprzednik był ostatnio strasznie agresywny i zostanie pożegnany na niedzielnym obiedzie....
post-60860-0-97434400-1564832788_thumb.jpg

Edytowane przez cyprys19
  • Like 2