cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Brakujące materiały też już dojechały! Weekend spędzę w kurniku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Czas na koguciaki.. 20190719_103158.jpg 20190719_103109.jpgA już myślałem że to proteinka na karasie Huberta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Hubert spinninguje kukurydzą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jeszcze raz dziękuję za gumki!Jazgarz natural dał cztery piękne oksy, szczupłego, i kilka nietrafionych puknięć, po czym nadaje się raczej do archiwum niż na główkę jigową. Syn był zachwycony okoniami, więc jeszcze raz serdecznie dziękuję. Dobrze że mam jeszcze kilka, ale jeśli to ma tak działać, to zamówię kilo towaru. Pozdrawiam !! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Kapitalny ox 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Woow ale piękne oksy! Widzę, że młody już zaszczepiony...tak trzymać! Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Młody zachwycony, więc będzie okazja posiedzieć nad nimi dłużej, a są tam 50+ bo widziałem na własne oczy, ale zawsze tylko odprowadzały przynętę. Tym razem było inaczej, i to tylko w przerwie przy splawikówce. Kiedyś się do nich dosiąde to powinno być lepiej, a dzięki Tobie mam czym z nimi powalczyć. Dziękuję! : )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Piotrze to nie przynęta łowi tylko wędkarz. Co prawda jazgarz jest bardzo dobrą przynętą, ale musi być odpowiednio podana i zaprezentowana w łowisku. Samych 50 plus życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 I kogutki już są. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Taka ciekawostka, przynajmniej dla mnie. Dosyć duża certa skusiła się na tyogę motoroil z pieprzem. Przywaliła jak zła w opadzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Widziałem brzany, widziałem świnki, a nawet kiełbie łowione na moje gumy, ale to chyba pierwsza certa...Tym bardziej WIELKIE GRATULACJE .! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Widziałem brzany, widziałem świnki, a nawet kiełbie łowione na moje gumy, ale to chyba pierwsza certa...Tym bardziej WIELKIE GRATULACJE .!Dzięki [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Ja tez dzis polowilem na Twoje gumki. Okonie jakby na nie czekaly. Juz dawno nie mialem takiego dnia zeby z jednego miejsca wyjac okolo 50 okoni i okonkow. Najwieksze moze i bylyby na styk z forumowym minimum. Jak trzydziestak wyglada kazdy wie. Ja sie bawilem swietnie. Dzieki wielkie za gumki. Jutro testy wiekszego kalibru od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Heja Marcin Testuje Twoje jaskółki ... dziś szukając okoni , sandacz 60 ????2 tygodnie temu lin 48Także tego ... łowią ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam witam. Dzis graniczny Bug. Dzien zmagan z komarami a pozniej z palacym sloncem. Celem byl okon. Rano ryby reagowaly bardzo fajnie. Ale komary jeszcze lepiej. Bran bylo sporo, ale byly bardzo delikatne. Malo bylo „strzalow” w opadzie. Bardziej zbiorki z dna. Sporo ryb spadlo ale i sporo udalo sie wyjac. Najlepiej sprawdzala sie jagoda. Najwiekszy lekko ponad forumowe minimum. Na delikatnym kiju wspierany nurtem byl godnym rywalem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Drogie Koleżanki i Koledzy ,nasz forumowy kolega ,który uwielbia łowić ryby potrzebuje naszego wsparcia w zakupie wózka.Może zechciał by ktoś dołożyć się do kolejnej szprychy i spełnić marzenie kolegi o stabilnym i wygodnym wózku, dzięki któremu będzie mógł bezpiecznie podróżować nad wodę....Życzę ZDRÓWKA Piotrze i wspaniałych przygód nad wodą!Cegiełka ode mnie już leci!http://jerkbait.pl/topic/129398-sprzedam-woblerki-swoje-zalegacze-zbieram-na-w%C3%B3zek/#entry2619507 Edytowane 28 Lipca 2019 przez cyprys19 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Żyletka na warsztacie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W ubiegły weekend rozegraliśmy zawody z cyklu Grand Prix naszego koła. Jakże miło mi było uhonorować jednego z zawodników zacną paką przynęt przekazanych na ten cel przez Marcina. Jak widać Marcin to nie tylko utalentowany twórca ale także super gość. Wielkie dzięki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Dzięki Michale! Małe nagrody dla Waszego koła to już prawie tradycja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Nowa dostawa materiałów muchowych.Można by powiedzieć '' o skubaniec '' Niestety poprzednik był ostatnio strasznie agresywny i zostanie pożegnany na niedzielnym obiedzie.... Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Zostaw te koguty w spokoju,bo somsiady powiedzo że co on takie łyse te koguty odmiana sfinks czy jak Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Z tych najbardziej agresywnych jest najlepszy materiał. Serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Z tych najbardziej agresywnych jest najlepszy materiał. Serio.I dopiero teraz mi to mówisz Januszu, dwa dni po egzekucji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Nareszcie ukleja 13cm dała konkretną rybkę! 140cm zadowolonego klienta...i mniej zadowolony wąsacz. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez cyprys19 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 U mnie wczoraj Twój raczek dał tyle okoni, że można by było ułożyć z nich właśnie takiego sumka jak wyżej brały dosłownie co rzut, jakiś dzień świra miały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi