cyprys19 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Mateuszu to jest znakomity czas na raczki, zresztą będą już działać aż do późnej jesieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Od piątku dostępne główki na hakach mustad micro. Świetna jakość, zresztą bardzo dużo kolegów łowi tymi hakami. Oto numeracja. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Klen 60cm złowiony przez kolegę na jazgarza 9cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Gratulacje Patryku dla kolegi,tak wyłuskanego klenia to ja nigdy nie widziałem :ph34r:super sztuka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Pięknie Patryku-GRATULACJE! Na początku aż mi się nie chciało wierzyć, ale pogadałem z kilkoma łowcami kleni i podobno na takie kluski przynęta 8-9cm to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Wszystko zależy od łowiska, z reszta gratulacje należą się dla kolegi. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbusso Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Miło jest po 8 latach przerwy, powrócić do wędkarstwa...Miło jest po powrocie do domu z długiego weekendu, rozpakować przesyłkę od cyprys19...Niesamowicie miło jest być zaskoczonym jakością wykonanych przez Marcina przynęt oraz ich nadmiaru w stosunku do zamówionych przeze mnie ilości Dziękuję Marcinie !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Marcin ma to w zwyczaju, paczki zawsze docierają sfurowane, o jakości nie wspomne : )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dzięki, dzięki Panowie, staram się jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Małe nie zawsze jest za małe Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Koincydencja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Gratulacje! Musiałeś mieć niezłą jazdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Kilka pięknych okoni.Fotki od klienta, któremu bardzo dziękuję! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Musiałem dorobić kilka sztuk... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Po wczorajszej popołudniowej ulewie poszedłem z psem na spacer. Przechodząc obok najbliższej wody zauważyłem dużą aktywność drobnicy na wypłyceniu i pojedyncze ataki drapieżników. Większej motywacji nie potrzebowałem Jedno pudełeczko gumek (jaskółki i różne larwy), kij w rękę i szybki marsz żeby choć godzinkę porzucać. Postawiłem na jaskółki. Kolorystycznie do stanu wody najbardziej pasowała mi Marcinowa. Główka trójkątna 2g. Najpierw kilka maluchów i po kilkunastu minutach takiej zabawy konkretne walnięcie. Szybka korekta hamulca bo ryba za dużo sobie pozwalała i podbieram ręką fajnego garba. Szybkie mierzenie i męka ze zdjęciem - strasznie chciał wracać do wody - więc wyszły jakie wyszły (światła też zaczynało brakować) Na koniec jeszcze dwa mniejsze już na Lunkera 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Dziś trafił się taki trochę fajniejszy, na a'la Reinsa. Ostatnio zrezygnowałem nawet z przyponu fluoro, bo chętnie zagryzają ją nawet sumy, które bezczelnie demolują mi zestawy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Bo ryba musi mieć paski! Gratulacje Hubercie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 No Marcinku , znowu czerwony u mnie Wybrałem się na Odrzańskie torpedy a ,że nie chciały współpracować to w pudełku wygrzebałem czerwoną ploteczkę Marcina. Szybka zmiana wabika ...... i szukam szczęścia , no i znalazłem, zanderak 50 cm, szybka fota i do wraca do wody. Kolejny rzut i znowu pstryk .... a że kij boleniowy to nie udało mi się przyciąć w takt Ale i tak cieszy a i zdjęcie mam Jeżeli moderator uzna, że rybka nie nadaje się na publikacje to proszę o usuniecie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Dziwne te Twoje ryby! U mnie na czerwony i biały patrzą z obrzydzeniem,za to jagoda i wszelkie "brudasy" działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ukleja 10cm łowi, więc kolejna partia w przygotowaniu-niestety już zamówiona. Pod koniec tygodnia postaram się coś przygotowac na giełdę . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 A czerwone gdzie ?????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Czerwonych brak! A tu taki kogucik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Wczoraj po ponad miesięcznej przerwie udało mi się wstrzelić w szczupaki. Do pudełka wrzuciłem sobie dwa Marcinowe jazgarze. Z drugiego rzutu obcinka pierwszej gumy, na drugą wyhaczyłem 4 zębate, z czego dwa uderzały w przynętę po 4-5 razy zanim się zapięły. Na deser trafił się jeden przyjemniejszy, który zmasakrował ostatniego jazgarza. Kolejne 1,5 godz. bez kontaktu z rybą. Przypadek? Nie sądzę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Marcin, a coś większego robisz, tak 15-18cm? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Dla siebie zrobiłem kopię SG 19cm A ze swoich mam 13cm ukleje w takim kształcie jak ta 10cm z fotki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Po 15 zgubiłem rachubę... Ta sama rzeka, to samo miejsce i ta sama gumka co w tamtym roku. Dzięki za pomoc w zabawie Marcinie! Dwa największe 31, 30. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi