cyprys19 Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Kolejne foty od Kolegi,który nie odpuszcza garbusom. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Skoro takie łowne, to sobie odlałem... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Kolega już je testuje...z powodzeniem jak widać. GRATULACJE dla Niego. Dzięki za foto. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Taka oto "świnka" się skusiła na jagodową larwę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 To jedna z wielu złowionych na ważkę -chyba bardzo im smakuje ten pokarm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Gdyby ktoś chciał wesprzeć naszego Kolegę zapraszam do licytacji;http://jerkbait.pl/topic/134670-woblery-janusza-dla-janusza/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Dzisiaj na małą płoteczkę udało mi się skusić dwa fajne pasiaki. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Koincydencja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Hubert naucz mnie łowić takie pasiaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Testowałem nowy sprzęt. Może nareszcie ogarnę dobre fotki. Jak by ktoś pytał główka za gumą służy tylko do podparcia. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Dwa ostatnie zdjecia- piękne gumy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Nooooo Paaaaanie. Teraz to liga. Dobre foty. Wyostrzone gdzie trzeba. Doswietlone prawidlowo wiec i kolor nie przeklamany. Konkretny postep. Tak trzymac???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Marcin , Marcin no no bardzo fajnie , to ostatnia i przed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Dzięki Staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Grudniowy klen kolegi na jazgarza 9. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Drodzy Koledzy i Koleżanki Życzę Wam wszystkim Zdrowych ,Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,spędzonych W miłej ,rodzinnej atmosferze,oraz BOOOOgatego Mikołaja!!! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś w potrzebie, to trochę mojego odlewu na giełdzie http://jerkbait.pl/topic/135257-g%C5%82%C3%B3wki-na-hakach-mustad-micro-i-vmc/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Moi Drodzy, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU! Wielu sukcesów na drodze zawodowej, jak i prywatnej,zdrówka i samych OKAZÓW NAD WODĄ!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Dzięki i wzajemnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wszystkiego Dobrego, Wszystkim, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Wszystkiego najlepszego w 2020 r, Marcinku dziś testowałem twoje główeczki i nawet rybki były. Nie wiem jak to zrobisz ale potrzebuję takich również na 1,5g główkach . Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 1 Stycznia 2020 przez skalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Marcin wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Jak widać poniżej Twoje życzenia dla nas już się powoli spełniają Kiełbika na pewno poznajesz Edytowane 1 Stycznia 2020 przez rav_id 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Widzę Rafale, że kiełbik zagrał. Gratuluję rybki i rozpoczęcia sezonu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ważki, ważki i jeszcze raz ważki!Już mi się formy palą od odlewania! Niedługo cykady będą... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Marcin Ja mam dobrą gaśnicę jakby co ,a ważki super wyszły ,coś podobnego może sam sobie ukrecę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Mariuszu bierz gaśnicę i zapraszam do siebie- razem stworzymy niezłego brzydala, który będzie łowić wszystko! Edytowane 6 Stycznia 2020 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi