tobiasz92 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Cypryskowe główki dziś u mnie w akcji Wykonanie pierwsza klasa, haki mega ostre - polecam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Miała być odskocznia od odlewania i chwila relaksu, a tu taka niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Marcin przerębel i jazda [emoji16] Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Już rozmarzło,ale co z tego jak ryby nie chcą współpracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Cześć Marcinie ,czy jest szansa na " żyletki " ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Niebawem zrobię większą partię,bo na "Garage sale" zamierzam zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Czy i ja mógłbym jakieś foto żyletków na priv? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Mówisz i masz... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Prawdziwe żylety ,jak masz to łowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mariuszu wierz mi, że sprawdzają się na wielu wodach-zresztą niebawem spakuję Tobie trochę niepotrzebnych mi rzeczy i kilka sztuk żyletek na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mariuszu wierz mi, że sprawdzają się na wielu wodach-zresztą niebawem spakuję Tobie trochę niepotrzebnych mi rzeczy i kilka sztuk żyletek na próbę.Nie mam żadnych powodów żeby tobie nie wierzyć Marcinie,a to teraz zaskoczyłaś mnie bardzo pozytywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Nie chciało mi się bardzo. Jednak patrząc ile przynęt przygotowujesz na "Garage sale". Dochodzę do wniosku , że będę musiał się tam chyba pojawić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ważki znowu kuszą [emoji16] Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Czy Ty mnie kiedyś przestaniesz zaskakiwać. Zdjęcia w połowie nie oddają efektu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dziś coś znowu żarło [emoji16] najwięcej skusił raczek Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Świetne zdjęcia, na pewno zmniejszą ilość ludzi która się tam kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Świetne zdjęcia, na pewno zmniejszą ilość ludzi która się tam kręci Spokojnie Mateuszu...Niestety (a może na szczęście) wody pzw są dla wszystkich i o wyłączność na miejscówki jest trudno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Wczoraj dotarła do mnie mega paczka z gumami i dziś nie mogąc wysiedzieć w domu poszedłem je wypróbować.Królowała ważka ktora skusiła jakieś kwadratowe rybki [emoji6] Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Super Piotrze!Fajnie,że się gumki sprawdziły. A tu płotki się robią... Edytowane 6 Marca 2020 przez cyprys19 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 A to się narobiło ,świetnie wyglądają bardzo Mi się podobają, zapewne będą tak że i skuteczne ,fajnie widać fakturę łuski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 To nie jest mój model Mariuszu- foremka z rynku wtórnego,ale przyznam ,że ten wzór na mnie też zrobił duże wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Cześć Marcin , czy jakieś nowości na wyprzedaż trzymasz w tajemnicy ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Cześć Marcin , czy jakieś nowości na wyprzedaż trzymasz w tajemnicy ???Na pewno,tylko czy się o tym nam pochwali wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Coś tam się szykuje...Ale nie powiem co, bo nie będzie niespodzianki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Mała odmiana. Oklejane szmatką. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi