cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dzięki Chłopaki - na was zawsze można liczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ukleja 10cm.Celownik robi robotę! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Idź spać Marcin a rano zrób zdjęcia wiesz ocb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Piotrze, Marcin nie śpi! Ciągle kombinuje Oto jeden z jego ostatnich projektów. Łezka dociążająca na kliku. Do czego? a do czego chcecie. Dopina się szybko i sprawnie.Otrzymałem dzisiaj od Marcina zestaw do przetestowania. Gramatura 3,5 7 10 14gr. Do testu wziąłem wyjątkowo wredne do stabilizowania gumy (nie toleruję gum obracających się wzdłuż własnej osi) zbrojone na bardzo lekkoKeitech Swing Impact 19cm oraz SG Goby Shad 20cm (ta to się kręci nawet z dozbrojką pod brzuchem ) ... wyważała je nawet oliwka 3,5g Bez względu na to czy będzie w tym roku jakikolwiek sezon czy nie ...warto mieć ten drobiazg w pudełku Dodatkowo dostałem takie świąteczne jajeczko ... oryginalny, przechodzony Slider 12S w nowym ubranku, w które odział go Marcin Dzięki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zapomniałem napisać powyżej, że pytam sam siebie ... czemu nie mam tych uklejek???!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dziękuję Robercie za solidne testy!Co do uklejek ,to chyba nie gabaryty dla Ciebie....może gdybyś 3 sztuki skleił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jeśli Pan Bóg da a korona pozwoli to pojadę w lipcu na tradycyjny urlop rodzinny nad moje warmińskie jezioro. i tam taki wymiar to zabójca wypasionych, półmetrowych szczupaków!!! (nie tylko Szwecją, Rugią i Finlandia normalni wędkarze żyją) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zapomniałem napisać powyżej, że pytam sam siebie ... czemu nie mam tych uklejek???!!! Też sobie zadałem podobne pytanie oraz wytwórcy, Chyba coś z tego będzie , (po świętach odświeży się temat). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Damy radę Panowie!Nowe stadko już się robi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zdrowych i Wesołych Świąt dla Wszystkich! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Dociązenia stabilizujace duże gumy. Mocowanie - agrafka click. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Kilka rzeczy na giełdzie,gdyby ktoś był w potrzebie...http://jerkbait.pl/topic/139943-kie%C5%82bie-jazgarze-ukleje-ko%C5%82owrotek/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć Marcinie , w jakiej gramaturze masz te ciężarki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć Marcinie , w jakiej gramaturze masz te ciężarki ?Cześć3,5gr , 7gr, 10gr, 14gr i 17gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Marcin,czy odlewasz te ciężarki w wolframie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Temperatura topnienia Wolframu to jak dobrze pamiętam ok 3400 stopni, nie sądzę żeby ktoś w domowych warunkach dał radę to topić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dzięki Piotrze za informację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 No ciężko by było...zostanę przy ołowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Sezon jeszcze na okonia więc dawaj dawaj tu jakieś drobnicę a nie tak od razu na grubo wyskakujecie szczupaki dozbrojki jerki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Okonie się schowały ,natomiast otwarcie sezonu szczupakowego tuż, tuż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Cześć Marcinie , jak napisałeś sezon szczupakowy zbliża się wielkimi krokami . Czy przygotowałeś może jakieś nowe kolorki raptorów lub uklei ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Znając życie Marcin nie czeka na katalogi, tylko na wymogi klientów ,wedle życzenia!Nasz klient nasz pan:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Niezmiennie od grudnia robią robotę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Od kilku dni, brak tej perełki w moim pudełku ... wkurza mnie nieustannie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi