bob74 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ... jakiś załącznik, Marcinie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ...kubki smakowe mówią tak. Wątroba mówi nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Po Twoim ''załączniku '' to ja do dzisiaj do siebie dochodzę Robercie! Ale rzeczywiście kubki smakowe mówią TAK! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Pewnie samica, bo usta potraktowane botoksem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ale ślicznotka- najładniejsza w akwenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Fotka od Kolegi. Garbusek 41cm- kilka razy ''puknął '' w canibala, ale nie zagryzł. Szybka zmiana wedki i 5cm ala Reinns zassany ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Marcin, a gdyby tak dać Berci od pyszczka do dupki rureczkę i zrobić system -line sru- hmm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Myślę nad tym Michale.Na razie będą dwa systemy zbrojenia.Klasyczna główka i główka z wkrętką.Główka z kołnierzem rozrywa gumę.Niebawem pokażę,jak to zbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 A gdzie ta ryba ma paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Paski ostatnio strajkują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Wieści z regionów są słabe-pasiaki wszędzie strajkują niestety! Narwiańskie też nie aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Piękny prosiaczek. Gratulacje! Mimo, że mam pewne łowisko, gdzie jest ich sporo to nigdy nie trafiłem lina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Dzięki uprzejmości Kolegi @LOLO taka oto płotka powstała na jego wzorku.Dzięki Alex-myslę, że nie zepsułem tego wzoru... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Piękna Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nie zepsułeś????Wygląda super! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Płoć konkretna!No i teraz to już musisz katalog zdziałać bo już się gubię,a trochę modeli mam bo to łowne i piękne sztuki są Konkret i znowu będę czekał z niecierpliwością aż nabęde te okazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 No muszę się w pełni zgodzić z kolegami powyżej- pojechałeś gruuuubo z tym wzorkiem ale najlepiej to ocenie gdy będę ją maił osobiście w rękach i porównam z moim woblerem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Lubelskie aktywne Pozdrawiam Serdecznie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzięki za foto Piotrze. ''Zegrzyńskich '' nie będę pokazywał, bo chyba by było trzeba cztery złożyć na Twojego okonia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Kolejna fotka od Kolegi. Okonie powoli zaczynają brać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Wczoraj, przypadkowo zupełnie, Marcinowego raczka zagryzł całkiem fajny boluś Na okoniowym zestawie i bez podbieraka miałem zabawę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dzięki uprzejmości Kolegi @LOLO taka oto płotka powstała na jego wzorku.Dzięki Alex-myslę, że nie zepsułem tego wzoru... 20200529_143033.jpg 20200529_144801.jpgKutwa, a dlaczego ich wcześniej nie zauważyłem. dobra robra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi