Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie, ale muszę się pochwalić!

Tym bardziej, że wynik zrobiony na własne przynęty...

Podziękowania dla partnera z teamu, który przygotował ''pole bitwy '' solidnym treningiem- jesteś WIELKI DARKU!

attachicon.gif 20201006_164119.jpg

attachicon.gif 20201006_164101.jpg

attachicon.gif 20201006_164025.jpg

Gratulacje - spóźnione ale szczere. To jest w tym najfajniejsze - wygrać własnymi przynętami:) 

• Like 2

Dziękuję Bartku za fotki i Gratuluję pięknych rybek!

Dobra przyneta to 90% sukcesu. Ja tylko do wody wrzucilem. W przypadku tego ostatniego doslownie tak bylo. Branie w pierwszym opadzie i najwieksza ryba w tym roku. Tak ze masz w tym wszystkim wielki udzial????

• Like 1

Z ostatniej niedzieli, na ukleje 9cm. Zbrojona dość lekko bo główka 5 gr na wodzie 6m. Branie jakaś godzinę po zajściu słońca. Bardzo miło bo rybka miała 70cm a jest to mój pierwszy w życiu sandacz złowiony z premedytacja na spina. Dzięki Marcin :)

post-60687-0-65241200-1603996669_thumb.jpeg

• Like 11

Dzisiaj dotarła do mnie paczuszka z gumowym robactwem,i musze przyznac ze bardzo dobrze zrobione , główki tez sa bardzo porzadnie zrobione niema nadlewek ołowiu niedociagniec zeby hak miał luz,bardzo solidnie to wyglada.A tanty beda miec testy niebawem a larwy wazki to sprawdzony model.Wiec naprawde warto, bardzo dobra robota????.

• Like 3

Nie było czasu zajrzeć .

Marcin jesteś super i cały czas nie zwalniasz tempa.

Praca Twoja jest zadziwiająca .

Bardzo mnie cieszą od Ciebie przynęty , sprawdziło się u mnie bardzo dużo .Fotografuje tylko jakieś pobite swoje rekordy a w tym roku nie padły.

Ale okoni złowionych bardzo dużo i to dzięki Tobie.

Dzięki Marcin 

• Like 1