LOLO Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Staram się.No tak,Ty się starasz a ja muszę coraz mocniejsze kije kupować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Wybaczcie, ale muszę się pochwalić!Tym bardziej, że wynik zrobiony na własne przynęty...Podziękowania dla partnera z teamu, który przygotował ''pole bitwy '' solidnym treningiem- jesteś WIELKI DARKU! 20201006_164119.jpg 20201006_164101.jpg 20201006_164025.jpgGratulacje - spóźnione ale szczere. To jest w tym najfajniejsze - wygrać własnymi przynętami:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 To prawda Romku. Mega satysfakcja wygrać swoimi, zresztą Ty wiesz to najlepiej, bo nie tylko streeta wygrałeś swoimi wobkami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Małe sprostowanie. Nie wygrałem SFP. Co najwyżej puchar za największą rybę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Ale na swojaczki ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Się trochę nalało... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Kilku amatorow Twoich gumek. Nowe transparentne barwniki sprawdzaja sie bardzo dobrze. Mialem okazje testowac nowa jagode. Jednak zielona tioga dala najwieksze ryby. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Dziękuję Bartku za fotki i Gratuluję pięknych rybek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Dziękuję Bartku za fotki i Gratuluję pięknych rybek! Dobra przyneta to 90% sukcesu. Ja tylko do wody wrzucilem. W przypadku tego ostatniego doslownie tak bylo. Branie w pierwszym opadzie i najwieksza ryba w tym roku. Tak ze masz w tym wszystkim wielki udzial???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) 44cm pięknych pasków od Kolegi. Przepiękna ryba! Edytowane 25 Października 2020 przez cyprys19 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Piękny okoń, można wiedzieć na co się skusił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Płotka 10cm Piotrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jak ja zazdroszczę, u mnie okonie za Chiny ludowe na takie przynęty nie gryzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Też zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Hubercie ja u siebie łowię okonie wielkości tej przynęty ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Kilka pasiakow od Kolegi. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Z ostatniej niedzieli, na ukleje 9cm. Zbrojona dość lekko bo główka 5 gr na wodzie 6m. Branie jakaś godzinę po zajściu słońca. Bardzo miło bo rybka miała 70cm a jest to mój pierwszy w życiu sandacz złowiony z premedytacja na spina. Dzięki Marcin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Najmniejsza z sióstr- płoteczka 7cm już jest. Dla porównania z 10-tką. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Był już okoniopstrąg, teraz jest okoniopłoć Normalnie rybi Matejko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Marcinie ty to potrafisz tworzyć te Hybrydy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Dzisiaj dotarła do mnie paczuszka z gumowym robactwem,i musze przyznac ze bardzo dobrze zrobione , główki tez sa bardzo porzadnie zrobione niema nadlewek ołowiu niedociagniec zeby hak miał luz,bardzo solidnie to wyglada.A tanty beda miec testy niebawem a larwy wazki to sprawdzony model.Wiec naprawde warto, bardzo dobra robota????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 A Koledzy grubo łowią! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nie było czasu zajrzeć .Marcin jesteś super i cały czas nie zwalniasz tempa.Praca Twoja jest zadziwiająca .Bardzo mnie cieszą od Ciebie przynęty , sprawdziło się u mnie bardzo dużo .Fotografuje tylko jakieś pobite swoje rekordy a w tym roku nie padły.Ale okoni złowionych bardzo dużo i to dzięki Tobie.Dzięki Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi