guciolucky Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Koledzy kolegów też łowią 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Łowią też inne rybki, amator dużej płotki w kolorach okonia [emoji846] Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Zdecydowanie są wielogatunkowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Nie ma jak larwa [emoji6]czarna i jagoda niezmiennie skuteczne [emoji106] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Dzięki Mati za fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dzięki uprzejmości Kolegi @Lolo powstały filmiki z pracy płotek.Niestety sam nie potrafiłem tego ogarnąć więc dzięki Aleksandrze za pomoc!Ja tam wolę odlewać... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Seledynki... Edytowane 24 Listopada 2020 przez cyprys19 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Smakosze jagody Dla Detektywów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Dzisiaj, herbaciarnia z niebieskimi fusami zrobiła underwater mortality, wynik godzinowo/ilościowy jak 20 lat temu. Przez chwilę poczułem się jak student. Dobrze, że Marcin nie jest leniwy i już się zabrał za kolejną porcję tej broni bo szarpały jak Reksio boczek. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez guciolucky 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgadza się Kuba,już się robią nowe,ale w takim tempie to ja się z produkcją nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 U mnie ostatnia przesyłka też wymiatała w miniony weekend. Dzięki Marcinowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Noto pieknie połowione.Szata gatunkowa bogata potwierdza tez moja opinie ze gumki od Marcina robia robote.Gratulacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Gatunków było nieco więcej a i trafiały się stereo duplety, musiałem się mocno starać bo ucznia mam bardzo zdolnego i... Edytowane 6 Grudnia 2020 przez guciolucky 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Gratulacje- pięknie połowione, chociaż ja w taką pogodę wolę siedzieć przy grzejniku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Kurcze Gucio faktycznie jesteś Lucky Zazdraszczam kleni na gumę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zimą, zawodniczy gumiak to najlepsza przynęta na każdą rybę, jeszcze jak Marcinek zrobi swoje tajne kolory...żeby tylko czasu było więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Skalarek też potrafi strzelić toxic tea 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 I znowu jagoda zadziałała nowe PB I niechaj rośnie dalej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 I znowu jagoda zadziałała nowe PB IMG_20201209_215342.jpgI niechaj rośnie dalej https://youtu.be/HYOxhxzPv9APiękny garbus [emoji106] Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 I znowu jagoda zadziałała nowe PB Czuje się wywołany do tablicy jutro jadę na oksy połowić na "jagodę" może i ja w końcu coś fajnego złowię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zimne klenie...Gratulacje Kuba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Rok temu zamówiłem gumeczki na okoniowanie od Marcina. Tak to się układało że jakoś wybierałem ciężkie łowy. Na ten wypad zabrałem również odkurzonego z szafy "paproszkowca". Słynna "jagoda" dała pięknego garbusa. Cieszy bo jest z warszawskiej wody.. A wiadomo jak jest. C&R 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi