guciolucky Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dzisiaj wyjątkowo biskup z brokatem 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Kuba zazdroszczę wody , a zarazem GRATULUJĘ wyników!Echhhh gdyby tak na Mazowszu się dało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Nie Ty jeden zazdrościsz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt w rodzinnym gronie dla Wszystkich użytkowników forum!!! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Limitowana edycja Płoci 15 cm przyniosła takie rybkina koniec sezonu Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Dzisiaj były okonie na toxic tea i główki Cyprysówki. Dosiego Roku. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 może nie gigant, ale przy dzisiejszych braniach cieszy.....przyznaję, że główki cyprysowe są świetne, a to jak pewnie trzyma haczyk, widać na fotce.....kij tak miękki, że przy mniej ostrym ostrzu nie dałoby się przebić papieru toaletowego.....a tu nawet nie było zacięcia, okuń zaciął się sam główka 'trójkątna', a tak naprawdę raczej 'ćwierćkołowa', powoduje nieco inną pracę przynęty....ale te kuliste też muszę dokupić (Marcinie, masz???), mam wrażenie, że stabilniej zachowują się w locie, a małe rippery i twistery ciekawych bocznych drgań dostają przy prowadzeniu.....przez lata stosowałem do lajtowego łowienia tradycyjne główki w kształcie elipsowatym, w najbliższym czasie pobawię się z innymi figurami przestrzennymi .....no i żeby tylko nie zapomnieć cyprysowych robali pakując się na pstrąga! najlepszego na Nowy Rok, połamania wszystkich sankrojów, grafitliderów, a nawet kongerów czy mikadów 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Cukierki dotarły i robią robotę. Pozdrawiam Serdecznie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Sezon otwarty, choć ryby małe to ilościowo bardzo fajnie... raczej biskupek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) No Jakubie, Piotrze Gratuluję rozpoczęcia sezonu!Oby teraz cały rok darzył pięknymi rybami! Edytowane 3 Stycznia 2021 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Najlepszy z dzisiejszych... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Śnieżaki lubią toxic, cały czas nie mogę wytropić większych ale może uda się następnym razem... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Ja na razie karpiowatym odpuszczam choć chętnie zapiszę się na korepetycje łowienia kleni na gumy . Dziś znów testowałem gumki (nowe zamówienie już kiełkuje . Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 6 Stycznia 2021 przez skalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 No i znalazłem czego szukałem, biskup dzisiaj no 1. Ogólnie około 20szt. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Kuba co tu dużo gadać...- jak dla mnie jesteś po prostu MISTRZ!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Ty jest Mistrz a ja miszcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) fajne rybki jak na tą porę roku Edytowane 14 Stycznia 2021 przez esox1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Pozdrowienia z zimowego Lublina . Rzeka się zamyka więc ryby będą miały urlop ale ty Marcinku chyba nie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 No i doszły najpierw zgniła herbata i okoń ,później specjalny fiolet i amerykanin . Pozdrawiam Serdecznie i testuję dalej nowe tajne kolory 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 "Zgniła herbata"? Piotrze zaparzyłem najświeższą jaką miałem!Gratuluję rybek! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Marcinowe tanty robią robotę.Po ponad dwóch tygodniach nieobecności nad wodą byłem wygłodniały kontaktu z jakąkolwiek rybką. Postawiłem na pewniaka czyli tanta w klasycznym kolorze motor oil i oto efekty. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Główki dotarły woda pośniegowa pstrągi i okonie śpią, tylko one nie zawodzą 2 x 45 . Dzięki za główki, Pozdrawiam Serdecznie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Klasa Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Co to za korek na kijku przy jaziach/wyglada super?a uchwyt kołowrotka?Zabudowany gwint? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi