cobrax Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 17 dni leżenia. Dopadło w końcu i mnie. I wreszcie nadszedł ten dzień w którym mogłem stanąć nad wodą. W ręku nowy kij który czekał na rozdiewiczenie ponad 3 tygidnie. Już leżąc w łóżku nim machałem. Na koniec zestawu wędruje Marcinowa tanta na gramowej czeburaszce. Pierwsze rzuty średnie. Kilka okoni ale są tak grube że odpuszczam. W kolejnym miejscu melduje się linek i płoteczka. Zmieniam zbiornik choć bardzo się przed tym wzbraniam. Na większym wieje a ja dopiero wyszedłem ze szpitala... No ale parę rzutów muszę oddać. I dość szybko melduje się sympatyczny jazik. Tyle radości co ten wypad dawno nie miałem. A Marcina towar jak zwykle pewniak. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Gratuluję Michale! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE ŻYCZĘ WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM JERKBAITa 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Fotki od klienta. Chyba jest zadowolony???? ???????????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Kolejne foty od klienta. Tak zwany ''dzień konia ''! Kilka ryb w przedziale 37-42cm Takie wieści mobilizują do jeszcze większego zaangażowania w tworzeniu przynęt! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Kolorowo... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Marcin co tu tak cicho? czyż byś znów był zajęty gotowaniem silikonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Sylikon się smaży, a nie gotuje???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Sylikon się smaży, a nie gotujeTak czy siak łapki można sparzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Tak czy siak łapki można sparzyć To prawda,a na dodatek źle się goją takie rany! A w rękawiczkach nie potrafię nic zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 To prawda,a na dodatek źle się goją takie rany! A w rękawiczkach nie potrafię nic zrobić jak nie będziesz ostrożny to niedługo rękoma będziesz mógł kartofle z ogniska wyciągać ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Kolorowo... 20210420_164419.jpgładne te smakołyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Inflacja szaleje, sezon za pasem więc poczyniłem nieśmiałe zakupy [emoji12][emoji12] Muszę przyznać, że Marcin przeszedł samego siebie. Niektóre są tak śliczne, że szkoda je do wody wrzucać. Od soboty testy w Szwecji [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Maja 2021 przez Czechofil 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Znając hojność Marcina w tej foliówce to pewnie gratisy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 No nie wyobrażam sobie żeby na wyjeździe zabrakło przynęt, więc włożyłem trochę więcej ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 PigShady zapowiadają się ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Gumeczka okoniowa "Biskup" na 3 gramowej główce, też od Marcina. Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 sketch-1620331863846.pngGumeczka okoniowa "Biskup" na 3 gramowej główce, też od Marcina. PozdrawiamSuper ujęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Już za chwileczkę, już za momencik...Więc trzeba coś ukręcić! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Piękne kolory Wampiry będą jadły !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dzięki Rafale.W weekend siadam do kręcenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Siedzimy na Solgen, pogoda zmienna od 5’C deszczu, wichury do upałów - ryby nie chcą współpracować ale jak zwykle Marcina wyroby ratują mi dupę. Koguty są połykane a jazgarzyki jako jedyne przyciągają +80cm Marcin jeszcze raz WIELKIE dzięki za odpowiednia „wyprawkę” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Ale Wam zazdroszczę tego wyjazdu i ryb w paski!Już niebawem i u nas będzie można atakować zanderki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochun Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Dzisiaj dotarła do mnie paczuszka z gumowymi przynętami oraz ołowianymi główkami.Wszystko zrobione perfect.Kontakt i realizacja zmówienia z Marcinem pełna profeska.Dzięki za gratisa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochun Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Marcin szykuje sie następny projekt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi