Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

17 dni leżenia. Dopadło w końcu i mnie. I wreszcie nadszedł ten dzień w którym mogłem stanąć nad wodą. W ręku nowy kij który czekał na rozdiewiczenie ponad 3 tygidnie. Już leżąc w łóżku nim machałem. Na koniec zestawu wędruje Marcinowa tanta na gramowej czeburaszce. Pierwsze rzuty średnie. Kilka okoni ale są tak grube że odpuszczam. W kolejnym miejscu melduje się linek i płoteczka. Zmieniam zbiornik choć bardzo się przed tym wzbraniam. Na większym wieje a ja dopiero wyszedłem ze szpitala... No ale parę rzutów muszę oddać. I dość szybko melduje się sympatyczny jazik. Tyle radości co ten wypad dawno nie miałem. A Marcina towar jak zwykle pewniak.

post-60585-0-75882100-1617389052_thumb.jpg

• Like 13

Inflacja szaleje, sezon za pasem więc poczyniłem nieśmiałe zakupy [emoji12][emoji12]

77a3e2809ff51b37060c05cb0d2b7159.jpg

Muszę przyznać, że Marcin przeszedł samego siebie. Niektóre są tak śliczne, że szkoda je do wody wrzucać.

Od soboty testy w Szwecji [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Czechofil
  • Like 11

Siedzimy na Solgen, pogoda zmienna od 5’C deszczu, wichury do upałów - ryby nie chcą współpracować ale jak zwykle Marcina wyroby ratują mi dupę.

Koguty są połykane a jazgarzyki jako jedyne przyciągają +80cm

Marcin jeszcze raz WIELKIE dzięki za odpowiednia „wyprawkę”

ac8883a658bdb9272c60174184a845f5.jpg

a41259e2216a3a7d0d7e18d04027f545.jpg

309f946a62f13c68420193998565b871.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 5