cyprys19 Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Serdecznie dziękuję za życzenia Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Wszystkiego najlepszego Marcin ☺I dziękuję, dzisiaj odebrałem paczkę ☺ Edytowane 30 Września 2021 przez kotwica88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Wszystkiego najlepszego Marcinie, spełnienia marzeń, przede wszystkim tych wędkarskich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Wszystkiego najlepszego 100lat oczywiście nad wodą ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Wszystkiego najlepszego i miękkich zaczepów życzę)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Dużo zdrówka oraz częstego gięcia kija na rybach:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 100 lat na rybach.! Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Jeszcze raz serdeczne dzięki za pamięć i życzenia! Jak się wszystkie spełnią to się z Wami podzielę. ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Sto lat Marcin! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Wszystkiego Najlepszego! Przy okazji pochwale się cukiereczkami które dostałem od Marcina. Tego brakowało w moim pudełku. Dzięki Marcin! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 100lat jeszcze raz i nadal działaj by raczyć nas swoimi wyrobami.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Wszystkiego najlepszego Marcinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Zdrówka Marcinie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Spóźnione ale szczere 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Dziękuję raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Podobno bardzo łowny kolor 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 MarcinU Ciebie też nie zajrzałem ostatni a święto miałeś .Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz pieniędzy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Nie ma konkursu ?:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Niestety nie miałem czasu. Może następnym razem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Cyprys, przez te konkursy Będziesz musiał wziąć zapomogę z unii, co by się pieniądze z przynęt zgadzały. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Bez przesady,raz na jakiś czas mogę kilka gumek podarować Kolegom kibicom. Jakoś dam radę ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Bez przesady,raz na jakiś czas mogę kilka gumek podarować Kolegom kibicom. Jakoś dam radę Oczywiście, że tak, a mój wpis był stricte humorystyczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Ale ja doskonale zrozumiałem Twój wpis. A gumek wystarczy bo mam spory zapas ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi