krakus Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Witam. Jaki rozmiar mają te pomarańczowe pijawki. Czy jesteś w stanie zrobić inne kolory ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Jeśli mówisz o tych to są dwa rozmiary. 2.7 cala i 3.3 cala. Kolory można robić do woli... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Super te robale , będzie coś w bardziej naturalnych barwach .Oczywiście kolory do zrobienia prawie każdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Tu na czarno 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Nie zawsze muszą być duże; pstrąg z nowej malutkiej rzeki którą pozwoli poznaję. Niezawodna larwa ważki, brąz z pieprzem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Piotrze Ty byś nawet w studni złowił więc nie ma co komentować.Gratuluję rybki i umiejętności! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Tanty Marcina potrafią dawać fajne przylowy i kij do 5g nie zawsze wydaje się odpowiednim narzędziem do ogarniania takiej niespodzianki.Mrozik, zaczynający prószyć śnieg, a tu się nagle robi ciepło, bo na szpuli zaczyna brakować połowy plecionki <...> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Gratuluję rybki,natomiast foto i tak poleci ze względu na okres ochronny To jest myśl! trzeba zrobić 30cm tantę na sumy! :P Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Gratuluję rybki,natomiast foto i tak poleci ze względu na okres ochronny To jest myśl! trzeba zrobić 30cm tantę na sumy! :PAno poleci, jeśli zaś chodzi o wielkie tanty, to w sumie dziwne, że nie ma takich na rynku. Przecież szczupaki dobrze by na to reagowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Kolega ma takie tanty w granicach 4-5 cali i twierdzi,że duża ważka jest o wiele skuteczniejsza od nich!Ja nawet tak dużych nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Ano poleci, jeśli zaś chodzi o wielkie tanty, to w sumie dziwne, że nie ma takich na rynku. Przecież szczupaki dobrze by na to reagowały Broda baits - Ayra Magnum 90 mm - 7,5 gr. jednakże to rosyjski produkt. Może ktoś z rodzimych twórców też takie robi. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez wiwaldi1970 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jedyna przynęta na którą były dziś jakieś brania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Nowa wersja żyletki 9.5cmOdlewy próbne. a tak to działa przy zbrojeniu bocznym Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez cyprys19 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Robisz jeszcze ruletki ala kaitechy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 riperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Czasem się zdarza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Podeslesz mi kolorystykę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zdrowych,wesołych,pogodnych i rodzinnych Świąt dla wszystkich użytkowników Jerkbait! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Bardzo długo musiałem dzisiaj czekać na kleniowe branie, w końcu Marcinowa tanta w odcieniach brązowo-fioletowych przyniosła bardzo przyzwoitą rybę ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Ja nie wiem, co to była za guma. Ale zrobiła dzień 19 ryb aż umarła niestety...Miała taki jasny złoty kolor 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 A ja wiem co to za guma ...tzn u mnie [emoji2] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Dzięki za fajne fotki i Gratuluję rybek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Ta płoteczka miała swój dzień. Aż odeszła w zaświaty w szczupaczej mordce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi