cyprys19 Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Ta płoteczka miała swój dzień. Aż odeszła w zaświaty w szczupaczej mordce Podłość tych ryb nie ma granic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Weekendowe zawody na Orzyszu. 200-konne silniki robią trochę zamieszania w wodzie! Poznałem kolejnego Kolegę z forum. Dzięki Michale za pogaduchy i cenne wskazówki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 200 kucyków........gdy zaczynałem starty w zawodach ,nie wolno było stosować silników, nawet elektrycznych i echosond. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 No trochę to poszło do przodu...silnik dziobowy na każdej łodzi, echosondy, po 2-3 monitory !Za chwilę pojawią się jakieś podwodne drony...do czego to wszystko zmierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Przynęty samonaprowadzające.............. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) Marcin, Twoja guma ala Grass Pig zrobiła dziś robotę!!!Dzięki za zajebisty produkt !ps.Łowię tam, gdzie mogę i już Edytowane 31 Maja 2022 przez Dano. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gratuluję Danielu! Piękny smok! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Halo,halo może jakieś typowanie wyników naszej reprezentacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Ok-niech będzie. Typujemy do przerwy. Kto jako pierwszy wytypuje poprawny wynik meczu otrzyma zestaw przynęt!Zabawę czas zacząć-TYPUJEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1:2 w plecy Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 No trochę to poszło do przodu...silnik dziobowy na każdej łodzi, echosondy, po 2-3 monitory !Za chwilę pojawią się jakieś podwodne drony...do czego to wszystko zmierza?Szkoda ze nie wiedziałem że będziesz chociaż piątek mozna przybić [emoji6] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Ano szkoda.Pływaliście jako "Dachland"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 I znowu pierzaki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) . Edytowane 11 Czerwca 2022 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Piękny pasiaczek od klienta. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) Weekendowe zawody na Orzyszu. 200-konne silniki robią trochę zamieszania w wodzie! Poznałem kolejnego Kolegę z forum. Dzięki Michale za pogaduchy i cenne wskazówki. 20220531_091439.jpg 20220531_091515.jpg 20220531_091703.jpgMiło było poznać Marcinie. Mam nadzieję że jeszcze gdzieś w tym roku uda się spotkać.I jeszcze jedno. Twoja czarna tanta uratowała mi wczoraj tyłek na zawodach. Dała dwa klenie. Dzięki temu na spokojnie mogłem sobie łowić w ostatniej turze w okręgu i mogę się już szykować do startu w mistrzostwach Polski. Edytowane 13 Czerwca 2022 przez cobrax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Gratuluję Michale! Widzę, że cały czas utrzymujesz wysoki poziom zawodniczego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Staram się Marcinie.Jak widać są dni w których Twoje przynęty bardzo mi w tym pomagają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Małe okoniki na duże OKONIE! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Dzięki Hubercie za fotki.Motoroil z celownikiem to jeden z moich ulubionych kolorów,zresztą widać ,że nie tylko ja go lubię! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Wczoraj odpuściłem zedom i podłubałem troche okoni - były bardzij niż chętne Takie średniaczki po 30 kilka cm, ale przyjemnie walczące bo one sa nabite ładnieA guma w końcu skończyła z oberwanym ogonem. Magiczny kolor na tej wodzie gdzie łowię Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Dano. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nowa jakość fotek. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi