cyprys19 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 3 calowe twisterki na uzupełnienie pudełka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Na życzenie jednego Kolegi 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Męczę dalej złotko Pierwszy się skusiłA drugi mi zepsuł zabawę Nadal leniwe, choć pogoda już powoli jesienna się zaczyna robić. W dzień, stojąc twarzą do słońca - gorąco, ale po plechach w tym samym czasu już chłodnym wiatrem powiewa.Nocne temperatury po 8 stopni sprawiły że woda ma 18 stopni i każdego dnia jej temp spada. Ale psiaki dalej marudne i ciężko im dogodzić. Edytowane 4 Września 2022 przez Dano. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Danielu a nie chciałbyś mnie adoptować? Razem byśmy łowili te zanderki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Danielu a nie chciałbyś mnie adoptować?Razem byśmy łowili te zanderki!Osobiście wołabym jakąś osiemnastoletnią Koreankę, ale z tym to jakoś kobiety mają problem Edytowane 8 Września 2022 przez Dano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Bierz Marcina, gumki ma swoje.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 UWAGA-Zestaw gum sandaczowych do zgarnięcia Pierwsza osoba, która poprawnie wytypuje wynik dzisiejszego meczu otrzyma ten zestaw. Dla osoby która jako druga poprawnie wytypuje wynik nagroda niespodzianka. Zapraszam do zabawy. Typujemy od tej chwili aż do rozpoczęcia meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3-0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3:2 dla nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3:1 dla Naszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3:2 dla Włochów... przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3:1 dla Włochów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3:1 dla naszych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3-1 dla Naszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Mam nadzieję że tak się nie stanie, ale jeszcze nikt nie obstawił 3-0 dla Włochów ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3:2 dla Polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 2:3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 @TomRob niestety ale czas na obstawianie był do rozpoczęcia meczu. Może następnym razem...wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Nie doczytałem. Ok .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Gratuluję Włochom oraz Koledze @Dawidzcm ,bo to już druga wygrana w moich konkursach! Edytowane 11 Września 2022 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wykrakał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Takie ryby w Szwecji na złote gumy. Jak na szwedzkiego kaczodzioba strasznie sie awanturował Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dziś udało się wyskoczyć 23szt.w 2 godziny tylko ta guma robiła robotę na inne brak reakcji.Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Witam ponownie w Marcinowym wątku, bo ponownie takie małe coś (z arsenału od Marcina własnie )uratowało mi tyłek.Te sandacze, to są tak rozkapryszone w tym sezonie że już nie pamiętam kiedy widziałem je aż tak wybredne.Przerzuciłem pół pudła, a nie jest to małe pudło, zanim trafiłem na jedną z ostatnich "żyletek"Okazało się, że najedzone paniusie nie reagują kompletnie na przynęty 15-20 cm, ale już taka żyletka, co ma tych centymerów pewnie z 5 dała mi szansę na spotkanie z kilkoma zębatymi tego dnia.BTW - główka też zdaje się z pod ręki Marcina Edytowane 16 Września 2022 przez Dano. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Za rzadko tu zaglądasz Danielu. Żyletka ma już starszą siostrę, która była by lepsza na zanderki. I w malowaniu na okonia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi