LOLO Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Wszystkiego najlepszego 100lat oczywiście nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 No to jeszcze raz sto lat byku!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Najlepszego Marcinie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 100 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Wszystkiego najlepszego Marcinie, trochę spóźnione. Dopiero odpaliłem forum po trociowym lataniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Dzięki, dzięki, i jeszcze raz dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 I spóźnione ode mnie - Najlepszego i życiówki w listopadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Wszystkiego co najlepsze Marcinie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Marcin wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Najlepszego???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Dzięki Panowie za pamięć! A tu jazgarki 9cm na zamówienie Kolegi. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Dzięki Panowie za pamięć! A tu jazgarki 9cm na zamówienie Kolegi. a jaki słitaśny kolorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 W Tarnowie twoje żyletki ładnie odpaliły Daj znać jak będziesz miał nadmiar bo szczupłe też je lubią i pudełko robi się coraz skromniejsze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Do mnie już doszły smakołyki okoniowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Niech łowią !Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Marcin był jednym z trzech sponsorów zorganizowanego w Krośnie Spinningowego Pucharu Wisłoka. Przynęty i główki jego produkcji zostały rozlosowane wśród uczestników zawodów. Ku mojemu zdziwieniu nie wszyscy uczestnicy zawodów znali cyprysowe tanty, czy inne jego larwy Na szczęście szybko zrozumieli swoje zaniedbanie i po licznych pytaniach o producenta TYCH przynęt, odesłałem ich na j.pl Wielkie dzięki Marcin raz jeszcze!!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Niech łowią! Miło, że mogłem wesprzeć Wasze zawody.Przypomnij się w przyszłym roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Dzisiaj ponownie wygrywała stynka od Marcina na trójkątnej główce 7 gram ( też Marcinowej). W sumie kilkanaście okoni i okonków od 18 cm do 32 cm i jeden rodzynek - 38,5 cm, niestety pasiasty ( na oko) 45+ okazał się cwańszy i wypiął się przy łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Testy nowej shadki wersja miękka, wypadają bardzo dobrze ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) Wersja boleniowa, co mnie zaskoczyło, świetnie łowi ogórki? Edytowane 29 Października 2022 przez guciolucky 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Ja Ci dam ogórki, tylko Ci się zapasy skończą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Cętkowane zbóje drżyjcie bo nadchodzi killer Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Listopada 2022 przez Piotrek Milupa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Niech łowią !Powodzenia.Już trochę ryb skusiły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 2-1 dla naszych kopaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 @Vigorous ale o co chodzi? Konkurs był jakiś czas temu, a dzisiaj nie przewiduję. Brawo za optymizm! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi