cyprys19 Opublikowano 27 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Piotruś u mnie też było pięknie, ale czasu brakuje. Jutro zrobię lepsze specjalnie dla Ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Trochę większe żyletki 20230227_171027.jpg 20230227_171109.jpgBrniesz nie w tym kierunku:) U mnie trzeba przynęty przycinać, by było zgodnie z regulaminem ( do 5 cm).Niestety, ale musiałem troszeczkę twoją żyletkę zeszpecić i ją skrócić.Nie przeszkodziło to, by zainteresował się nią taki najfajnieszy z ostatniej wyprawy. pzdr:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Taki nowy wzorek.Chyba lepiej będzie wyglądał w malowaniu uklei 20230130_223811.jpgtaka dolozyles mi w prezencie,- jest super i jak beda juz gotowe o napewno pare chetnie kupie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Trochę lepsze foto 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 (edytowane) Ta rozowa perla wychodzi Ci doskonale! W warnkach ograniczonego oswitleni takich jak swit i zachod, szczegolnie w sloneczne dni gumy odlane na takiej bazie (rozowej badz sinej perly albo mixu tych odcienie jak u Ciebie) sa u mnie sandaczowymi kilerami na plytkich miejscach. Zyletkowa forma gumy predyscynuje ja do pracy na lekkich glowkach i powoduje doskonala prace w dyfcie! Cale lata, lowic na Odrze i Wisle nie wierzylem w "kolory" lowiac sandacze w 99% gleboko i z dna, ale odkad sie przeprowadzilem nad Ren i najlepsze efekty mam wlasnie w plytkich lowiskach, proporcje sie odwocily. Dzieki tej zmianie widze ze w plytkim lowisku z czysta woda kolory maja znaczenie.Prosze o info na priv jak beda dostepne do sprzedazy te gumy. Chetnie wzial bym na poczatek 15 sztuk z klasychnym kopytkowym ogonkiem i 5 z rybim ogonkiem. Edytowane 1 Marca 2023 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Marcin, jaka długość tych żyletek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Marcin, jaka długość tych żyletek?9cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Nowe malowania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Nowe malowania?Jak jest chwila to zawsze kombinuję z kolorkami. Te najłowniejsze zawsze powstają przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Miły Kolega taką fotkę przysłał. Różowa perła w akcji. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Moje ulubione. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Dzisiejsza kluska na Cyprysową tantę. Nowa dostawa łowi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Tanta cały czas na chodzie. Takie rozbójniki dziś Kolega trafił. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Tym razem trochę mniejsze, ale cały czas tanta rządzi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Ostatnio troszke inaczej. Nie w paski, tylko w kropki. Dzieki wielkie za gumki. Jak widac dzialaja a zapach sera miazdzy[emoji23][emoji23][emoji23]. Sa zadzwiajaco trwale i niezle sie trzymaja haka. Wybawilem sie jak dziecko. ????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ???????????? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Gratuluję Bartku! A tu kolejny grubasek od Kolegi. Z racji tego, że zbliża się czas amorów Kolega napisał, że już im odpuszcza na jakiś czas. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Tanty kuszą płoteczki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Cannibalki 10cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Pręgowane zbóje. Fotka od zadowolonego Kolegi po kiju... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Zdecydowanie najlepsza wiosenna przynęta spinningowa czyli tanta od Marcina w akcji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Gratuluję Michale pięknego jaziora. A tu coś na garbuski. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Kiedyś takie portki M&T miały na końcach ogonków dwa nacięcia, kiler na okonie Rożnowskie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) Tak z innej beczki, tanty cyprysa w tym sezonie na moich wodach upodobały sobie szczupaki. Nie mam chyba wyprawy z obcinką lub wyjęciem zielonego , wczuraj usiadł mi taki pod 80 cm ale obciął fluo. Innej ryby też ich nie ignorują. Dzisiaj przyłowem był jaź. Edytowane 30 Marca 2023 przez wiwaldi1970 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jazie z ostatniego tygodnia, powoli zaczynają współpracować, trafiają się też mniejsze. Większe, jak co roku, robią mnie w balona.Marcinowa tanta w kolorze budyniowym na 2 lub 3 gramowej główce potrafi je pobudzić do brań, zwłaszcza w trąconej wodzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi