Andru77 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Kolego co to za kijek? Fajny dolnik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Kolego co to za kijek? Fajny dolnik.Azura Olivia. Nie bardzo nadają się na Wieprz, Por, nawet Ładę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @Andru77, Hej !Ten kijek to Flagman Azura Olivia Area 1,91 i 0,8-5 cw. Wędka przeznaczona do łowienia na trout area, ale świetnie nadaje się do dłubania okoni, nie boi się większych ryb.Tutaj link do filmu z testu ( kanał na YT, który współtworzę z moim przyjacielem) zobaczysz jak działa pod większymi przeciwnikami. W mojej ocenie świetny stosunek jakości do ceny,pięknie amortyzuje zrywy i odjazdy, a jednocześnie wyczuwa nawet najdelikatniejsze brania. Pozdrawiam i połamania nad wodą ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 IMG_20230228_175308.jpg Potwerdzam, te "płaszczaki" są zajebiste. Ja mam kilka w kolorze białym/perłowym z czarnym oczkiem i używam ich do dropshota. Przynęta idealnie nadaje się do prezentacji stacjonarnej, wprowadzając kij w mikrodrgania (nie przesuwając ciężarka po dnie albo przesuwając go minimalnie) widać jak rybka "drży" w wodzie , takie "mikrofalki" po niej idą jakby. U mnie te płaszczaki skutecznością przebijają każdą inną dropshotową przynętę. Wczoraj np. porównywałem skuteczność z małą jaskółką Lunkera i pijawką Westina. Na inne przynety zero a na płaszczaka jaź, kilka okoni i przyłów w postaci szczupaczka. Ta przynęta ma idealnie dobrany profil i sztywność/elastyczność o sprawia że bardzo wdzięcznie przenosi każdą animację. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 A tu kolega podesłał kolor do zrobienia i chyba się udało. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Moje pierwsze rzeczne szczupaki byly lowione na kopyto 3” w tym kolorze. Ten kolor robil rzez[emoji23] bardzo skuteczny kolor. Dobrze to odwzorowales[emoji123][emoji123][emoji123] ????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Przy obecnych barwnikach są naprawdę spore możliwości, a najlepsza zabawa jest przy mieszaniu kolorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Kolejny jaź na Marcinową tantę, tym razem zielona 2 calowa. Nie był ogromny, ale bardzo waleczny. Do tego trochę ogonową płetwę mu coś w przeszłości uszczupliło, ale nie zabrało animuszu ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zdrowych Wesołych I Spokojnych, Rodzinnych Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich użytkowników jerkbait!Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa życzę Wam Wszystkim! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Tanta od cyprysa wciąż łowi. Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez wiwaldi1970 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 I pomalowane... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Kolejne kilometry nad rzeką umożliwiają mi namierzenie stanowisk jazi, a tanty od Marcina jak zwykle dają ryby ! Może nie potwory, ale ryby w przedziale 40-44 cm złowione w jedno popołudnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Jeden z kilku z ostatniego wypadu. Oczywiście tanta Marcina. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Dzięki za fotki Panowie i GRATULUJĘ oczywiście pięknych ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Kolejny dzień nad wodą i znowu tanty i rippery od Marcina otwierają wodę, oprócz jazi trafił się piękny, rzeczny okoń (może nie widać, ale miał 33 cm).Połamania nad wodą ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Mógłbym znów wstawiać zdjęcia, ale pomyślałem, że podzielę się z Wam najlepszym dniem jaziowym w 2023 roku. Wszystkie ryby na na gumy od Marcina. To kolejny wiosenny sezon w którym na prawdę pomagają w łowieniu ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Cześć wszystkim.Nowy sezon, nowe ryby tylko przynety wciąż takie same [emoji2]Dałem jedną gumę koledze i w drugiej polowie dnia był na tyle bezczelny, że złowił takiego schabaRyby wytarte i niektóre już tak opchane pokarmem, ale dalej żrą... Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Dzięki Za fotki Danielu. Pogratuluj Koledze ode mnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Dziękuję Cyprys za tanty ,larwy i inne kreatury.???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Kolejny fajny kleń na Marcinową tantę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Ale o co chodzi z tą tamtą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 No tego tamtego ?Wiesz o co chodzi:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Tamtą też i tę również... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Niezawodne przynęty od Cyprysa wciąż łowią. Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez wiwaldi1970 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Skuteczności ciąg dalszy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi