cyprys19 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zawsze zastanawiał mnie fenomen Tanty -przeciez ta przynęta jest podobna zupełnie do niczego, a jednak ryby ją uwielbiają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Ja również się tej przynęcie przyglądam i nie widzę naturalnego odpowiednika , a ryby wiedzą swoje i ją zagryzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Przepływ między wiotkimi lamelami, powodujący zawirowania wody, silnie oddziałujące na ciałka czuciowe, również podczas bezpośredniej interakcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 No właśnie może Kuba ma racje , uważam ze Marcin myśli również poprawnie A @marcimal chyba najtrafniej No tego tamtego ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 45cm szczęścia z Polskiej wody. Szkoda że w Mazowieckim się takich nie łowi. Zagryzł płotkę 10cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Moja pierwsza rybka na V-ogoneq, to naprawdę trzeba mieć przy sobie, szczególnie jeśli musi dolecieć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Zabrało oliwkową shadke aż miło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Przynęty Marcina wciąż skuteczne. Dzisiaj nowy gatunek teczak z rzeki. Dzięki Marcinie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 To ja dziękuję za fotki i GRATULUJĘ oczywiście! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Dwa jagodowe przystojniaki. Zyciowka x2. Kajtek 2” dal rade jak zawsze. Szersza relacja w watku okoniowym ????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ???????????? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Świnka od Marcina otworzyła sezonChude ...widać tarło się udało 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Dzięki przynętom Marcina wczoraj połowione rybki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Coś na zębate. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver102 Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Jaka długość i waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) 13cm Nie ważone.Mam też wersję 9cm Edytowane 9 Maja 2023 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Największy w tym sezonie na Marcinową płotkę 13 cm i Marcinową główkę. Mam nadzieję, że będą następne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Kupie zielony barwnik i troche czarnego na paski. Okon mi sie spral[emoji23] A tak na powaznie to dosc ciekawy przylow dzis mialem. Branie w opadzie. Stawial sie ostro. Na poczatku nie moglem rozpoznac co to za ryba. Ale jak sie pokazal to az sie usmialem. Kolejny amator kwasnych jagod na rozkladzie. ????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ???????????? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Piękny, garbaty....karaś. Mimo wszystko Gratuluję Bartku fajnej rybki. Mój kolega twierdzi, że jagoda świetnie imituje duże czarne pijawki, które tak chętnie są przez ryby zjadane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Uszkodzony bark pozwala wędkować tylko za pomocą okoniowki, zatem czerpie radochę z takiego obrotu sprawy Dzięki Marcin za cukiereczki, które pozwoliły mi powedkowac okoni w cwiczebnym acz walecznym rozmiarze między 30 a 38 cmGłówki również zajebiste - mega wcinają ryby [emoji106] Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Maja 2023 przez Dano. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 ''Szadki '' się robią. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Okonie powinny mieć paski...chyba 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 A tu fotka od Kolegi, który nie bawi się w półśrodki- 10cm płotka to przysmak dla takich garbusów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Ala grasspig 12cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Jestem pod wrażeniem, dzięki serdeczne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi