Marek_86 Opublikowano 16 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Pierwsze poszukiwania jazi i kleni w tym roku zakończyły się takim o to nowym PB klenia, równe 50 cm. Połakomił się na Marcinową tantę 2 cale w kolorze jagody na 3 gramowej, wolframowej czeburaszce. Branie potężne, hol w przybranej i wartko płynącej rzeczce niesamowity. Mam nadzieję, że będzie ich więcej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Trochę fluo. Uniwersalne 10cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Dzisiaj znowu Marcinowa tanta 5 cm w kolorze jagody + miedziana czeburaszka 2 gramy dawała piękne ryby. Kleń 45 i nowe PB jazia - 51. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Dobra żabka nie jest zła ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Dziękuję za fotki Panowie. Piotrze żaby łowią nie tylko u Ciebie. Gratuluję pięknych ryb! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Brokatowo... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Brawo! Legenda Blue Foxa w nowej odsłonie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Mariuszu zrobiłem tą gumę na prośbę jednego Kolegi, ale jak to w życiu bywa chyba się rozmyślił i tak chyba od trzech lat odlewam okazjonalnie pi kilka sztuk. Dziś mnie naszło na brokatowe kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Pamiętam, jak mi schodził tutaj na giełdzie zapas kilkudziesięciu sztuk gdy już nigdzie nie można było ich dostać...Potem jeszcze w Camaro w Zegrzu, w ostatniej szufladzie na samym dole, je widziałem ????I koniec, aż do dzisiaj ????Jaka to jest wielkość, Marcin, bo ja tak sobie piszę o 15 cm ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 (edytowane) Dokładnie tyle mają. Dziwi mnie fakt i to częsta praktyka, że firmy wycofują z produkcji modele, które są łowne i porządane przez wędkarzy. A tu inne kolorki Edytowane 24 Marca 2024 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Marcin, globalne korporacje nie patrzą na nasz rynek, bo on poza wódką nie stanowi dużych udziałów w globalu.Coś co lubią polscy wędkarze, niekoniecznie total świat robi robotę a utrzymanie linii produkcyjnej niesie niemałe koszty. Jeśli linia nie zarabia, to się wymyśla coś nowego. W taki sposób niestety zniknęło z rynku wiele różnych rzeczy, ale często w zamian pojawiły się inne. Raz lepsze, raz gorsze ale produceni robią to dla hajsu więc to normalne, że takie zmiany nastają.Za to pojawia się luka na lokalnych rynkach, bo rynek nie lubi próżni, a taką próżnię ładnie zajmujecie Wy - rękodzielnicy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Danielu ale często bardzo łowne modele są zastępowane ''lepszymi '', udoskonalonymi wypustami, które już nie są łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Danielu ale często bardzo łowne modele są zastępowane ''lepszymi '', udoskonalonymi wypustami, które już nie są łowne.Wiesz... Mają łowić wędkarzy I to zazwyczaj globalnie. Nie mam dostępu do danych sprzedażowych, a myślę że to są ciekawe obrazki np w przypadku nie produkowanego już Grass Piga. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Koledzy i Koleżanki życzę Wam Zdrowych, Wesołych I Spokojnych, Rodzinnych Świąt Wielkanocnych! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 I znowu Marcinowa tanta w kolorze jagody, ale w więszym rozmiarze skusiła pięknego klenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Piękna złota rybka! Zapewne miałeś kilka życzeń przed wypuszczeniem. Daj znać czy się spełniły? GRATULUJĘ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Trochę główek na pasiaki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 I kolejne 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Marcin, Płotka 7 cm jak zawsze niezawodna, tym razem przechytrzyła kilka takich Zegrzyńskich garbusów ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Polecam larwę ważki, zbrojoną w goły haczyk, podaną w swobodnieopadający sposób 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 A taki kolorek na życzenie Kolegi. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 A ja polecę Tanty od Marcina Rozmiary szkolne, ale zawsze coś [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy88 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) Mhm… co by tu jeszcze domówić Dzięki Marcin jak zawsze kozak! Edytowane 21 Maja 2024 przez Kusy88 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 No przyznam, że ładna kolekcja się z tego zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi