cyprys19 Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Mam takie, ale nie odlewam na kilogramy, łubianki, funty, wiadra czy mile! Kilka sztuk mogę odlać Ogonek jest oczywiście podwójny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia A to nie na kg się kupuję ? A tak już zupełnie serio ponieważ ,ktoś może nie zrozumiał żartu - poproszę o próbki kolorów na priv. Coś wybiorę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Na życzenie Kolegi Brzuszek Grzbiecik 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muflonsone Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia W jakiej cenie oraz jakiej długości są te jaskoleczki? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia https://jerkbait.pl/topic/197053-%C5%BCabki-ala-manns-na-pstr%C4%85gi-klenie-okonie/#entry3255694 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) W końcu trafił się normalny stwór w kropki na pijawkę 7cm od Cyprysa na 1,5 gramowej główce.Piękne branie, emocjonujący hol i pływa dalej.Dodatkowo była to pierwsza ryba na nową wędkę z MZROds od Marcina (na forum jako MarcinZ).Mam nadzieję, że już niedługo dołączą następne. Edytowane 17 Stycznia przez Marek_86 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dzięki za foto Marku. Piękna rybka, ale i kijek też mi się podoba. Bardzo lubię ciemny korek i dzielone rękojeści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Coś na kształt zander pro. Około 6.5cmKolory okoniowe 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Super się to prezentuje ???????????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Dzięki Damianie A tu fluo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Żyletki w dwóch wielkościach. Surówka A tu już na gotowo 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Karpiarze też ludzie... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Tu na foto jeszcze z nadlewkami, ale chciałem pokazać kolorki. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Do własnego pudełka. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Super się to prezentuje Do tego łowna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Do tego łowna Sprawdzimy [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Fiolecik i stare złoto 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Takie okonie na własny użytek dojrzewają w słońcu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca ... Zrobię Ci parę gum, złowisz sobie sandacza w Holandii. - OK Marcin, właśnie złowiłem 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Skokami po dnie, a nie ekspresem pod powierzchnią! Ty byś nawet będąc na dorszach łowił bolenie. Ale że w taki kolor to aż trudno mi uwierzyć! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Najlepszy był seledyn ale jak się skończył to naturalne też dawały radę do czasu, aż się skończyły... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Mnie w maju na expresa wieszaja sie pasiaste bolenie a Kubie w opadingu srebrne sandacze i jak tu ujsc przeznaczeniu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Całe stado jazi od 41 do 45, wszystkie na cyprysową tantę 5cm w kolorze jagody na 1,5 gramowj czeburaszce. Wiem, że nie są to potwory, ale dla mnie każdy jaź powyżej 40 cm to już przyzwoita ryba. Pozdrawiam i połamania nad wodą. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi