guciolucky Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Kolor, który nazwałbym squalius, klenie lubią niebieskie smaki, im zimniejsza woda tym chętniej reagują na niebieskie barwy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Kolejny amator, niebieskiego gumoleum przez które, nabawiłem się gorączki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Wkurzacie mnie tymi klenio-jaziami , zobaczycie niech się zacznie sezon okoniowy to i ja na jagody bedę łowił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Ropucha daje radę, brania z opadu są jak grzmot dużego zeda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Ale widzę, że koloru nie zmieniasz. W sumie to dobrze że zmieniasz gumy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Larwa ważki też ładnie kusi wzdręgi. Czasami bywała chętniej zagryzana, niż inne gumeczki.Uzbrojona minimalistycznie w mosiężną główkę na bezzadziorach,tak jakby zawieszona w toni i delikatnie przesuwana z kołowrotka wyczarowała pewnego dnia kilka ładnych rybek.Niektóre miały sporo ponad 30 cm. Gumki ze starego zapasu. Czas, by trochę popływały;) pzdr., Jacek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Pięknie! Gratuluję Jacku!Ta z ostatniego zdjęcia szeroka jak leszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Drodzy Koledzy życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych I Spokojnych Świąt Wielkanocnych w rodzinnym gronie!,oraz mokrego dyngusa! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ostatnio trochę trudniej o większe sztuki, bo poziom wody pozostawia wiele do życzenia, niemniej dwa fajne gagatki na 5cm tantę w kolorze jagody na 1,5 gramowej czeburaszce dały się skusić.Największy ( jak do teraz) kleń tego roku i najwaleczniejszy jaź.Mam cichą nadzieję, że jeszcze coś uda się wydłubać z 5 z przodu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Dzięki za fotki Marku. Przynajmniej wiem, że moja robota nie idzie na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dzięki za fotki Marku.Przynajmniej wiem, że moja robota nie idzie na marne.Co do tego nie ma żądnych wątpliwości, kto śledzi dział "Wieści znad wody" ten wie, jak często się tam przewijają Twoje gumy Sam mam i korzystam od lat, zawsze coś się uwiesi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dzięki Mateusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Do oferty wchodzi główka o wadze 0.5 gramaNa razie hak nr 6 jest najmniejszy, ale postaram się o mniejsze. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Moje pierwsze jigi na pstrąga 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Na moje oko będą łowiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Pierwsze...raczej to górna półka Bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Dzięki Panowie Będę ćwiczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) Dzięki Panowie Będę ćwiczył.Pierwsze to pierwsze. Pare rad na nastepne: dodaj drut olowiany na haczyk, bada lepiej wywazone, pozwola na dluzsze podciagniecia. Jezynka z sarny taka sobie, to co zostaje ma miec naturalne koncowki, lepiej oddycha, duzo lepiej sprawdza sie opos w petli. Piora dobiera sie z obu stron kapki tak by wystawaly na zewnatrz a nie byly zlozone. Dobrze je jeszcze podwiazac nicia za koncem tulowia by byly bardziej "otwarte". Edytowane 7 Maja przez Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja OkDziękuję za rady. Jeśli chodzi o ułożenie piór- czy ma to jakiś wpływ na pracę? Wydaje mi się, że takie złożone wyglądają bardziej estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Frontowiec na ropuchę od Marcina, kolor Czarnobyl frog 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 13cm ,w miejscach gdzie sandacz żeruje na płociach jest niezastąpiona. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Młody adept żabek [emoji196] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Też ropucha... https://youtube.com/shorts/lvm3EkirSDk?si=hzOO0t_l3rBpBqrY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Miłośnik kleniowego gumoleum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Dzięki za foty Kuba. Swoją drogą to aż nieprawdopodobne jaki osiągnąłeś poziom w łowieniu pięknych ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi