Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

@Andru77, Hej !

Ten kijek to Flagman Azura Olivia Area 1,91 i 0,8-5 cw. Wędka przeznaczona do łowienia na trout area, ale świetnie nadaje się do dłubania okoni, nie boi się większych ryb.

Tutaj link do filmu z testu ( kanał na YT, który współtworzę z moim przyjacielem) zobaczysz jak działa pod większymi przeciwnikami. W mojej ocenie świetny stosunek jakości do ceny,
pięknie amortyzuje zrywy i odjazdy, a jednocześnie wyczuwa nawet najdelikatniejsze brania.

Pozdrawiam i połamania nad wodą !
  • Like 1

Potwerdzam, te "płaszczaki" są zajebiste. Ja mam kilka w kolorze białym/perłowym z czarnym oczkiem i używam ich do dropshota. Przynęta idealnie nadaje się do prezentacji stacjonarnej, wprowadzając kij w mikrodrgania (nie przesuwając ciężarka po dnie albo przesuwając go minimalnie) widać jak rybka "drży" w wodzie , takie "mikrofalki" po niej idą jakby. U mnie te płaszczaki skutecznością przebijają każdą inną dropshotową przynętę. Wczoraj np. porównywałem skuteczność z małą jaskółką Lunkera i pijawką Westina. Na inne przynety zero a na płaszczaka jaź, kilka okoni i przyłów w postaci szczupaczka. Ta przynęta ma idealnie dobrany profil i sztywność/elastyczność o sprawia że bardzo wdzięcznie przenosi każdą animację.

• Like 3

Cześć wszystkim.

Nowy sezon, nowe ryby tylko przynety wciąż takie same [emoji2]

Dałem jedną gumę koledze i w drugiej polowie dnia był na tyle bezczelny, że złowił takiego schaba

Ryby wytarte i niektóre już tak opchane pokarmem, ale dalej żrą...104dc197c7d29926316edfa65e9b1008.jpg5c4be9bd2845cdd9265d2339706d4bca.jpg89f255f4bf1896d7a8ff6d6ba000361a.jpg

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

• Like 5