hudy76 Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Czy Twoim zadaniem Hubercie malowane główki robią różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Jam Ci nie Hubert, ale moim zdaniem roznica jest znaczaca. Bujalem sie kilka lat z pobiciem pb okonia a w tym roku zrobilem to trzy razy (jezeli liczyc rybe tego samego wymiaru a o wiele grubsza to cztery). Czy kolor glowki ma znaczenie? Pewnie w jakims stopniu tak. Wydaje mi sie jednak ze przede wszystkim nowa swiecaca czystym olowiem glowka dziala jak gruba stalka. Doszedlem do wniosku ze na moich wodach lepsza malowana glowka nawet w losowym kolorze, niz swiecaca nowoscia olowiana. Zdarzalo sie ze po urwaniu ostatniej nowej glowki, zakladalem stara juz lekko utleniona. Taka zwyczajnie ciemna. No i zaczynaly sie brania. Takie moje zdanie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Moja niegdyś ukochana Narew. Od pewnego czasu 'pusta ' i znienawidzona! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Takie okoniki poczyniłem. Wzorek nie jest mój, ale wykonanie i cała reszta już tak. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Super , ile mają długości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 5,5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Fotki od Kolegi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Tak "siedzą" trójkąciki w okoniowych gumkach "3. Do jaskółek pasują naprawdę fajnie. Wysłane z mojego 2112123AG przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Wypad w poszukiwaniu okoni przyniósł nieoczekiwany przyłów na robala od Marcina ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Znalazlem wczoraj miejsce z ogromna lawica drobnicy. Co jakis czas cos ja rozganialo. Jak sie pozniej okazalo byly to okonie. Udalo sie do nich dobrac przy pomocy jednej z moich pierwszych przynet spod Twojej reki. Pamietasz je jeszcze?[emoji23] Przyneta nie wiele mniejsza jak „pasza” ktora ganialy. Kilka udalo sie oszukac[emoji6] ????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Baby shad w jagodzie, pewnie że pamiętam. Dzisiaj pewien Mazur zadzwonił i zamówił 150 małych gumek w jagodzie. On bez tego nie jeździ na ryby,bo w pewnych okresach ten kolor jest niezastąpiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Żyletki zaczynają robić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Baby shad w jagodzie, pewnie że pamiętam.Dzisiaj pewien Mazur zadzwonił i zamówił 150 małych gumek w jagodzie. On bez tego nie jeździ na ryby,bo w pewnych okresach ten kolor jest niezastąpiony.MASZ JE ?JAK TEN KOLOR WYGLĄDA ? I ile ma cm ? MOZESZ FOTKE WKLEIC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Postaram się wieczorem wkleić foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Oooo takie świecidełka poczyniłem na prośbę Kolegi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Wszystkiego najlepszego 100lat oczywiście nad wodą ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Najlepszego i samych pudeł na zawodach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Sto lat i dużo zdrówka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Marcin ????,wzajemnie wszystkiego dobrego ,zdrówka, zdrówka i dużo pieniądzów ☺????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Najlepszego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Marcin Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Najlepszego [emoji482] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi