Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Jam Ci nie Hubert, ale moim zdaniem roznica jest znaczaca. Bujalem sie kilka lat z pobiciem pb okonia a w tym roku zrobilem to trzy razy (jezeli liczyc rybe tego samego wymiaru a o wiele grubsza to cztery). Czy kolor glowki ma znaczenie? Pewnie w jakims stopniu tak. Wydaje mi sie jednak ze przede wszystkim nowa swiecaca czystym olowiem glowka dziala jak gruba stalka. Doszedlem do wniosku ze na moich wodach lepsza malowana glowka nawet w losowym kolorze, niz swiecaca nowoscia olowiana. Zdarzalo sie ze po urwaniu ostatniej nowej glowki, zakladalem stara juz lekko utleniona. Taka zwyczajnie ciemna. No i zaczynaly sie brania. Takie moje zdanie????

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Znalazlem wczoraj miejsce z ogromna lawica drobnicy. Co jakis czas cos ja rozganialo. Jak sie pozniej okazalo byly to okonie. Udalo sie do nich dobrac przy pomocy jednej z moich pierwszych przynet spod Twojej reki. Pamietasz je jeszcze?[emoji23]

da2c7c82bcb844577758610fc9fa14bb.jpg

d73f7443f7e26047a0263e6f64642f1c.jpg

e885b84e30cb59bc705105ccadd13309.jpg

Przyneta nie wiele mniejsza jak „pasza” ktora ganialy. Kilka udalo sie oszukac[emoji6]

????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ????????????

• Like 1

Baby shad w jagodzie, pewnie że pamiętam.

Dzisiaj pewien Mazur zadzwonił i zamówił 150 małych gumek w jagodzie. On bez tego nie jeździ na ryby,bo w pewnych okresach ten kolor jest niezastąpiony.

MASZ JE ?

JAK TEN KOLOR WYGLĄDA ? I ile ma cm ?

MOZESZ FOTKE WKLEIC ?