jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Takie kolorki jeszcze zrób ????. Ale te Twoje żabki zielona i brązik muszą być jako podstawowe najważniejsze kolory ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 A takie? 20231220_214245.jpg 20231220_214116.jpg kurła te oczka tak się na mnie "paczą"... jak tu wbić haczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 W buzię i wyciągnąć czołem. Gwarantuję, że nawet powieka jej nie dgnie. I jeszcze będzie dawać buzi ołowianej główce, albo próbować dosięgnąć jęzorem czeburaszkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Te są piękne, a gdyby jeszcze miały brudno - kremowe czy blado - zielone brzuszki z dodatkiem "pieprzu" pstrągi czy grube klenie by zwariowały ????. Super robota Marcin ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Brudno/kremowe z pieprzem, popieram ???? Te są piękne, a gdyby jeszcze miały brudno - kremowe czy blado - zielone brzuszki z dodatkiem "pieprzu" pstrągi czy grube klenie by zwariowały ????.Super robota Marcin ????. IMG_20231222_210912.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Panowie one mają brzuszki w kolorze końcówek nóżek. Grzbieciki są malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Panowie one mają brzuszki w kolorze końcówek nóżek. Grzbieciki są malowaneTakie mają być ????,nie zmieniaj tego ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Na pierwszym zdjęciu jak najbardziej widać, że malowałeś i do tego bardzo zgrabnie, natomiast sama guma wygląda na bardziej transparentną / przezroczystą. Drugie zdjęcie wszystko wyjaśnia, jest kosior ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Dzięki Piotrze! Przyznam,że sam jestem bardzo zadowolony z efektu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Nie wiem dlaczego ale jakiś już czas temu podejrzewałem, że właśnie Ty ruszysz ten temat. Z jednej strony można by powiedzieć, że guma jak każda inna a jednak nie do końca. Niewiele w historii tworzenia przynęt gumowych powstało tak skutecznych jak ta imitacji żab i choć nie jest / nie była to moja ulubiona pstrągowa przynęta to miewałem wyjazdy, kiedy biła na głowę wszystko, zwłaszcza ta w rozmiarze 5 cm. Największa w perłowych barwach była świetna na opaskowe szczupaki, natomiast najmniejsza dała mi sporo grubych jazi i kleni.Pewnie metodą prób i błędów wyklarują Ci się "ostateczne" odcienie i połączenia kolorystyczne, na pewno lej ile wlezie tych z ostatnich zdjęć bo będą gryzione bez dwóch zdań ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 a może by zrobić borówke ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Raczej jagodę...Jest już zrobiona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Raczej jagodę...Jest już zrobiona.A może denaturat.. ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Myślę, że da się ogarnąć pływające.Podpowiedzcie jakich kolorów byście oczekiwali?Te kolory które właśnie wystawiłeś na giełdzie są super. Jeśli będą w wersji pływającej to będzie hit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Koledzy życzę Wam Zdrowych Wesołych I Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Wspaniałych, wymarzonych prezentów,niech Mikołaj będzie chojny! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Wszystkim użytkownikom forum życzę dużo zdrowia, pomyślności i wielu wspaniałych chwil nad wodą, a Nowy Rok niech będzie jeszcze lepszy od poprzedniego! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 10cm 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Na życzenie Kolegi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Marcinie mi w "dolewaniu" oczu pomogło położenie formy w poziomie oczami do dołu. Jak masz taką możliwość to sprawdź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Dzięki Też o tym myślałem. Najgorzej jest przy najmniejszym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 10cm 20240110_225528.jpgkutwa kaczuchy polubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 10cm 20240110_225528.jpgMarcin pamiętaj proszę o mnie, muszę je mieć koniecznie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Zrobi się...Jak znajdę trochę czasu będą inne kombinacje kolorystyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi