guciolucky Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Kwestia przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Wyobraź sobie, że mam takie same i ...Naprawdę doceniam Twoją wiedzę i umiejętności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Czas na większy kaliber 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Prześledziłem sobie Pana wątek widzę że ma Pan duże doświadczenie w robieniu główek.Moge na priv zadać pytanie nie chciał bym w całej twórczości robić zamieszania, oczywiście pytanie natury technicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Proszę pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Dojechała paka od Marcina ????????????Jak to się mówi aby guma jeszcze ostygła, skusiła kaczuche???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja I pikna kaczuszka . Na Marcinkowa gumę ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Na prośbę jednego Kolegi 3g, 5g I 7gPracowałem nad specjalną gumą do tej główki, ale poległem.W wolnej chwili wrócę do testów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Kilka fajnych sawamurek na sandaczowy sezon 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Panoramixy, verticale, kto za tym nadąża? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Panie Marcinie wysłałem panu wczoraj rano zamówienie odnośnie główek i zero kontaktu jest szansa by do czw udało nam się to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Kolego ale gdzie wysłałeś ?Napewno do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Jeszcze raz dzięki Marcin , na żywo wygląda jeszcze lepiej [emoji41] Trzeba będzie posprawdzać [emoji120] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Odgrzebałem starą formę. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Tajny kolor się sprawdził... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Dzięki za foto Kuba. Ciekawe czy to za sprawą koloru, czy raczej przynęty i jej pracy?Dla ciekawskich dodam tylko, że to wobler od Kuby,a ja go tylko przemalowałem na życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Jagoda i denaturat. Bardzo podobne, a jakże inne! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Taki gagatek oczywiście na "złota rybkę" z wody z której od długiego czasu nie mogłem trafić nic w rozmiarze 30+. Chyba dorosły?? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Takie żarówki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Tajny kolor się sprawdził... A mnie ciekawi co to za tajny kolor Jakie tam zostały zastosowane kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września No jeśli Tobie powiem to już nie będzie tajny,poza tym i tak byś nie uwierzył! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września (edytowane) Płoteczki 13cm Edytowane 9 Września przez cyprys19 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Oksy na gumy od Marcina 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi