Z@nder Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dobry jazgar nie jest zły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 O kiełbiach już słyszałem,ale.....jazgar? A co ja na to poradzę, że zamiast porządnych okoni takie dziwolągi mi się wieszają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dzisiaj na 6 cm robala w brudnopomarańczowym kolorze trafił się wreszcie przyzwoity okoń, nieco ponad trzydzieści cm. Oprócz tego kilka mniejszych okoni i dwa sandaczyki w "niefotogeniczym" rozmiarze. Nie najgorzej, jak na 2 godz. łowienia słoneczne wczesne popołudnie, falę i silny czołowy wiatr. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ale cudeńka Cyprys mega mega szacun kawał dobrej roboty,podczas oglądania Twoich gumisiów normalnie ślinka sama leci masz może jakiś spis czy pogląd kolorów robali? po ile chodzą te cudeńka? I jak można je zamówić? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 2 cale... Brokatowo. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Mam je ???????????? polecam jakość wykonania pierwsza klasa ???? jak dla mnie bija na glowe oryginaly chociażby trwaloscia wykonania ???????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dzięki za dobre słowo -staram się, a i sam nimi łowię. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam wszystkich to i ja dodam coś od siebie. Gumy które produkuje kolega Cyprys na moich wodach robią niezłe zamieszanie, kolory bardzo dobrze dobrane jakość super. Ostatnio kupiłem również baby shad, okonie pokochały tą przynętę Jeżeli ktoś z was zastanawia się czy kupić przynęty od kolegi Cyprysa to nie ma co zwlekać tylko brać i to w dużych ilościach bo okonie nie dadzą tym gumiakom spokoju. Gorąco polecam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ta gumka ala nano minnow crazy fisha pracuje lepiej niż oryginał. I łowi lepiej niż easy shiner ale ala awaruny nie przebije 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dzięki, dzięki Panowie.Miło mi,że coś spod mojej ręki łowi rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No i Marcin wreszcie nastąpił ten dzień w którym to jaź (42cm) skusił się na Twojego BIAŁEGO robala A mówiłeś że na białe nie biorą,a dzisiaj miałem najlepszy dzień jak na razie w tym sezonie jeżeli chodzi o ilość brań i ilość wyjętych ryb,okonie,sandacze,jazie,klenie wielkością nie powalały ale za to zabawa była przednia Tak że powoli odszukaj biały barwnik do silikonu bo rybki nie mają zbytnio litości dla Twoich robali i będę musiał się w najbliższym czasie do Ciebie uśmiechnąć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie wiem, jak Ty to robisz? U mnie białego nic nie chce dotknąć. ..Oczywiście zapraszam jak się Tobie skończą.Dzięki za fotki. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 U mnie sprawdzają się trzy kolory-czarny, brąz i beż. Przynęty dają radę. Zimą będzie testowany na kleniach kolor zielony i wiem już , że skusi parę fajnych rybek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 U mnie ostatnio rządzi róż. Taki majtkowy Marcin co prawda bronił się rękami i nogami, że niby takich zniewieściałych przynęt robił nie będzie, ale zagroziłem zbanowaniem konta i uległ I całe szczęście, bo okonie, szczupaki i sandacze zagryzają, aż miło. A że gabarytowo chwilowo niespecjalne (pewnie chorowały w dzieciństwie, bo nie urosły), to i zdjęć nie będzie. Ale info już i owszem, może ktoś skorzysta i też sobie fajnie połowi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 To były ostatnie ''róże ''jakie odlałem!Teraz będą tylko poważne kolory! A tak zupełnie serio, to od czasu do czasu sam ich używam i przyznam, że w określonych warunkach bardzo dobrze się sprawdzają, choć na mojej wodzie królują ''brudasy ''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Staram się sprostać wszystkim wymaganiom ,ale że białe..?Ale ,że aż tyle? Spadło zamówienie na grubo ponad 100szt białych, chyba łowią?Już widzę,jak się pewna "mordka" cieszy,widząc te robale.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 A byś wiedział że się cieszy,jazie,okonie i klenie już na nie czkają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 My dziś we dwóch na łajbie przez kilka ładnych godzin. Pływanie głównie za okoniem. Reakcja ryb tylko w białe. Trafił się nawet klenik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Co wy z tymi białymi? U mnie nawet nie dotknie białego! Ostatnio fioletowy rządzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Wczoraj było mi dane uścisnąć dłoń z kolejną osobą poznaną na tym forum,a właściwie z dwiema osobami....To piękne ,że łączy nas ta wspaniała pasja, a po każdej rozmowie i wymianie doświadczeń jesteśmy zmuszeni do konkretnych przemyśleń i wyciągania wniosków.Uważam,że z okoniami radzę sobie nie żle,ale po rozmowach z doświadczonymi wędkarzami " WIEM,ŻE NIC NIE WIEM"!!! Dzięki Panowie-miło było poznać. Edytowane 3 Września 2017 przez cyprys19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Wczoraj było mi dane uścisnąć dłoń z kolejną osobą poznaną na tym forum,a właściwie z dwiema osobami....To piękne ,że łączy nas ta wspaniała pasja, a po każdej rozmowie i wymianie doświadczeń jesteśmy zmuszeni do konkretnych przemyśleń i wyciągania wniosków.Uważam,że z okoniami radzę sobie nie żle,ale po rozmowach z doświadczonymi wędkarzami " WIEM,ŻE NIC NIE WIEM"!!! Dzięki Panowie-miło było poznać.Człowiek o zachowaniach okoni chyba uczy się przez cale życie. Jest strasznie nieprzewidywalny i każdy detal ma znaczenie. Przekonalem się o tym wiosna tego roku. Każdego dnia trzeba było stosować różne techniki. Dzisiaj tak miałem. Wyjechało mało ale same przyjemne rybki. W roli głównej ala awaruna i ripperki mansa. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki Mateuszu za fotki, chyba będziemy musieli się spotkać,bo widzę,że mimo młodego wieku masz ogromne doświadczenie i może się czegoś od Ciebie nauczę!Trochę robactwa wylądowało na giełdzie,kolory fluo na jesienne "garbki" jak znalazł.http://jerkbait.pl/topic/97289-larwy-wa%C5%BCki-robale-nie-tylko-na-okonia/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dziękuję za bardzo mile słowa. Nie uważam się za jakiegoś wybitnego okoniowca. Poznałem pewnego Pana na kanale w tym roku. Pokazał mi jedną technikę której używa bardzo mało osób. Świetny nauczyciel ale spotkałem go niestety tylko raz... Widziałem jego zdjęcia z zegrza z tamtego roku było naprawdę na co popatrzeć. Szczególnie na okonie. Nigdy razem nie lowilismy. Trzeba się spotkać na zegrzu. Lubię tą wodę. Za każdym razem jak byłem zawsze fajnie polowilem. Szczególnie tydzień temu. A co do kolorów fluo na Okonie. Jakoś mi się nie sprawdzają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nie bądż taki skromny -regularnie łowisz piękne rybki,a to już nie jest takie proste.Na Zegrze chętnie się umówię z Tobą,ale to już dogramy na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Nie bądż taki skromny -regularnie łowisz piękne rybki,a to już nie jest takie proste.Na Zegrze chętnie się umówię z Tobą,ale to już dogramy na priv.Marcin tylko nie zapomnij wziąć ze sobą BIAŁYCH robaczków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi