Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Do kolegi Marcina (cyprys19).

Jako że nie odpowiadasz na wiadomości prywatne, piszę w twoim wątku. Innaczej chyba się ze mną nie skontaktujesz.

Złożyłem zamówienie na 100 gum dnia 13 pazdziernika. Czternastego października dokonałem przelewu na podane przez ciebie dane. W tych czasach przelew był w poniedziałek na twoim koncie. Dnia 18 października po podwójnym zapytaniu, dotyczących przelanych pieniędzy. Powiedziałeś że pieniążki są u Ciebie, zakupionych gum jeszcze nie wysłałeś. Napisałeś że wyślesz przynęty następnego dnia. Dna 22 października ponowiłem pytanie dotyczące zamówionych gum. Następnego dnia (23.10) odpisałeś że nie pamiętasz wszystkich wysyłek i sprawdzisz po południu następnego dnia. Odpowiedzi do późnego po południa się nie doczekałem. Więc wysłałem do ciebie wiadomość, w której poprosiłem o zwrot przelanej gotówki. Od tamtej pory nie odzywasz odpisałeś na moją wiadomość, pomimo iż byłeś niejednokrotnie on-line na forum. Proszę o kontakt z twojej strony. Dziękuję Ł.

"Pogoda pod psem" a Mateusz łowi.Tobie by chyba nawet tsunami nie przeszkadzało?

Twoje zamówienie na środę będzie gotowe.

Gratuluję rybek.

Boje się tylko jednej rzeczy nad wodą... Burzy.. Deszcz,tsunami,śnieg,przymrozki to mnie nie rusza. Jak to mówią nie ma złej pogody na ryby tylko źle ubrany wędkarz. Dzisiaj nawet nie zmoklem :D Pasiaki czekają na nowe cukiereczki ;)