cobrax Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Mazowieckie, a co chcesz mi tira z gumkami podesłać he, he... Edytowane 11 Lutego 2018 przez cobrax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Michał już do Ciebie jadę!Szykuj.......ryby -połowimy ha...ha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Spoko. Do Wisły 15 kilometrów to będzie co ganiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 To ja lecę z tobą po drodze mnie zgarniesz sprawdzimy tą Wisłę...Ryby bójcie się bo będą atakować 3xM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Oj, będzie bolało he, he... Aż szkoda że do maja jeszcze taki kawał czasu. A jak Marcin będzie się rozwijał w takim tempie to trzeba będzie co tydzień zamówienie słać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) No nie będę tu ściemniał- trzy modele czekają na zalanie form i jedziemy z odlewami....Wyprzedaż coraz bliżej,a ja bez towaru!Tam możemy się spotkać-ja będę.http://jerkbait.pl/topic/103414-garage-sale-v3-warszawa-24-marzec-2018-r/ Edytowane 11 Lutego 2018 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Planuję przyjechać a czy się uda to czas pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ja raczej będę, Marcinowi trzeba zawiesić konto na Jerku od 10marca to do 24 marca wyrobi się z zapasami na garage sale 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Tenjazgar 2xfluo. Oj nie chcę zapeszać ale powinuen zrobić zamieszanie i kusić te złe ryby które nic nie chciały zagryzać w zeszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Po dość długim oczekiwaniu dotarła do mnie paczka od kolegi Marcina i chcial bym serdecznie podziękować poniewaz pomimo ze nie liczyłem wszystkiego to wydaje mi sie ze Marcin dołożył do interesu i to sporo. Zamówienia podwojone jak i nie potrojone! U mnie masz mega duzego plusa! Jakość gum tak samo w stosunku do pierwszych wyrobów dużo podskoczyła. Teraz pozostaje mi to jakos upchac do pudełek, choć wątpię że mi sie to uda i ruszac nad wodę. Pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Dziękuję bardzo za gumki. Bardzo ładnie się prezentują.Będę miał czym dzielić i wymieniać się ze znajomymi wędkarzami.Znaczną część zostawię sobie, bo na robale udało się skromnie połowić, to i na żylety mam nadzieję, że sprostam. pzdr. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jacku ,a ja dziękuję za fotki ,bo bardzo ładnie wyszły. Dziś wreszcie ogarnąłem wszystkie tematy i w poniedziałek lecą do ludzi.Przyszedł też czas na szykowanie się na wyprzedaż,bo czasu coraz mniej....A jutro pokażę nowy wzór płotka 12cm i coś na prawdę DUUUUUŻEGO się szykuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Co tam chowasz w szafie ?? pokaż.Lecisz na całego z ogumieniem na wiosnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) A takie tam ...Płoteczka 12cm - pierwsze odlewy. A tu monster! ! !Około 25cm potraktowałem to jako wyzwanie i jakoś wyszło wizualnie ,choć jeszcze nie testowany- więc praca jest zagadką... Edytowane 4 Marca 2018 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Powiem że płoteczka będzie robić robotę a ten monster nie jednego suma skusi i drobnice będzie ganiał przy brzegu Jaka waga monstera? Ciekaw jestem czy da się bezstresowo miotać nim z brzegu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Oj ciężko będzie PiotrzeMonster ma około 105 -110gram -potrzeba kawał "kija"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ale Berta !!! Marcinie ta guma większa od naszych ryb w naszych wodach A tak poważnie jak zwykle super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ale Berta !!! Marcinie ta guma większa od naszych ryb w naszych wodach A tak poważnie jak zwykle super robota Dzięki, dzięki ,ale to z myślą o Skandynawii robiłem,chociaż kilku kolegów łowi takimi też u nas.Po kilku rozmowach z bardzo doświadczonym forumowiczem też przechodzę na większe rozmiary przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Tak jak pisałeś wcześniej lepiej łapać mniej a większe sztuki Zapowiada się ciekawy rok z takimi gumami to i ładne rybki się trafią chociaż dziś złapałem 4,5 cm okonia na 3 cm blaszkę taki wygłodzony się trafił telefon miałem na wymarciu bo fotkę chciałem zrobić najmniejszy okoń 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jak dildo z ogonkiem Marcinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Płotka jeszcze będzie w wersji z powiększonym kopytkiem -praca pod szczupaka, bo wersja ,którą pokazałem jest z niewielkim kopytkiem i drobną pracą wycelowaną głównie w "zanderki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 I znowu coś rano zmalowałem... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Te bezbarwne mają zieloną opalizację? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Bezbarwne?Perłowe "żyletki" mają delikatną niebieską opalizację, natomiast te nie malowane płotki i okonie mają piękną zieloną opalizację,ale to jest efekt zastosowanego pyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Czyżbym w tych zielonych uwidział jakiegoś okoniopodobnego. Można jakieś fotki i rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi