ciavez Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Główki eleganckie, będą w sprzedaży ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udało się zdobyć znane i cenione haki vmc ''barbarian '' więc zagoszczą w ofercie na stałe. Główki eleganckie, będą w sprzedaży ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Niebawem coś wystawię, tylko muszę odlać większą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Przytulił bym kilka sztuk, wyglądają solidnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Poranne golenie przy użyciu żyletki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Niebawem coś wystawię, tylko muszę odlać większą ilość.Pamiętaj ołów jest szkodliwy jak odlejesz większa ilość , musisz wysłać po kolegach Wtedy nie będziesz miał go dużo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ogarniam, jak mogę, ale ostatnio temperatury nie sprzyjają pracy. Ryby też chyba to czują, bo nie chcą współpracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam dzisiaj po raz kolejny wypad nad wodę z Marcinem sporo złapanych rybek,ale trafił się jeden rodzynek na ala Keitecha od CyprysaDzięki za miło spędzony dzień z emocjami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ja również dziękuję, bo miło było dostać lanie na własnej wodzie. ..ale ostrzegam, to już ostatni raz. Przy kolejnej okazji ogram Ciebie jak ''zawodowiec ''!No i oczywiście GRATULUJĘ pięknego ''prosiaczka ''i mam nadzieje, że będzie omijał grunciarzy szerokim łukiem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Marcinie jakie lanie przewaga była tylko jedną rybką,prawie równe wyniki Ale oki niech będzie jest po 1 w setach i trzeba znaleźć miejsce i czas na set decydujący Ale to może jesienią na Kanale Żerańskim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Jagoda z zielonym brokatem, a raczej pyłem -kolor, którego szukałem od dawna. .. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ja też i właśnie znalazłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jagoda z zielonym brokatem, a raczej pyłem -kolor, którego szukałem od dawna. ..Prezentuje się bardzo fajnie. Daje taki efekt opalizacji. Trzeba będzie pomyśleć o jakimś małym zamówieniem na próbę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jagody są najlepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jagody są najlepsze Napisał Bartosz JAGODZIŃSKI ;) :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Mam nadzieję że ten kolorek będzie na garażu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Kolorek będzie pod warunkiem, że ktoś będzie chciał się pozbyć, bo mnie niestety nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dziś miałem w ręku gumkę w tym kolorze, fotki nie oddają tego jak bardzo zajebiaszczy to kolorek Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Tobiaszu w Twoich rękach to będzie zabójca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Taki ''jeden ', co łowi na małe pizdryki pewnie się ucieszy na ten widok. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 jak ktoś w potrzebie, to jeszcze coś się znajdzie...http://jerkbait.pl/topic/113560-gumki-g%C5%82%C3%B3wki-baby-shadnowe-kolory/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Niestety do poniedziałku będę nie dostępny. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Prezent od Marcina ,starałem się zrobić jak najlepszą fotkę ale niestety nie wyszło ,na żywo wyglądają znacznie lepiej No i mogę się pochwalić że byłem naocznym świadkiem ich tworzenia Ma chłop talent 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dziękuję Alex.Miło mi było Ciebie gościć . Szkoda tylko, że ten czas tak szybko leci,a Ty tak krótko byłeś,chociaż pewnie i miesiąc by nie wystarczył, aby o wszystkim pogadać. .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Amator raptora po lekkiej modyfikacji. Ostatnio on daje mi zdecydowanie najwięcej ryb. W tamtym roku było podobnie. Sierpień + raptor = jakieś ryby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi