LOLO Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Marcin nie będę nic pisał o tym narybku,tylko jak możesz dołóż kilka sztuk do mojej listy życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 No i mi by się kilka przydało na ryby w paski wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Mówisz i masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Chyba pójdą w ocet, albo dla kotka, bo nie chce mi się tego skrobać! Edytowane 19 Stycznia 2019 przez cyprys19 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Lepiej nie mów głośno bo jak się dowiedzą ''gdzie biero '' to wszystko ''wybiero'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Chyba pójdą w ocet, albo dla kotka,(..) Miau! Jakby co, to ocet też mam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Rewelka Marcin Z zestawu który wczoraj do mnie dotarł kiełbie i żaby pójdą na pierwszy ogień, ukleje będą musiały poczekać, ale nie mam wątpliwości że będą "chlastane" bez litości przez zębacze Dzięki raz jeszcze ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Marcin jaki ocet,jaki kotek -wszystko do Wisły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Olek pieronie, nie bądż taki. Podziel tak żeby do Bug i do Narwi troszku wrzucić.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 I jak tu żyć spokojnie ? Jeszcze nie pomalowane,a już podzielone!Chyba wyślę wam wszystkim gumy do samodzielnego zdobienia...ha...ha. :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Tak,tak ja poproszę taki elementarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Olek pieronie, nie bądż taki. Podziel tak żeby do Bug i do Narwi troszku wrzucić.pozdrawiam byniekZbyszku na nasze Bugo-Narwiańskie rybki zawsze musi coś zostać,chociaż podobno "szewc w dziurawych butach chodzi"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 ...to jeszcze do zestawu dołącz pędzelek i farbki i niech chłopaki się bawią ...DIY ... z jęzorami na brodzie jak w przedszkolu.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No i jakoś dałem radę. Ogonki dosychają. Nie będzie zestawów do samodzielnego zdobienia! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Czyli już po tarle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tarło będzie jak się trochę ociepli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A jak tam narybek?Opanowane malowanie oczów?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Gratuluję piękne te twoje gumy szacun ????????????????te male 4cm narybek będą robić furorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Zapraszam wszystkich na wyprzedaż . Na pewno zrobię jakieś promocje!http://jerkbait.pl/topic/121226-garage-sale-v5-czyli-dzie%C5%84-s%C4%99pa-23032019-warszawa/page-5 Edytowane 27 Stycznia 2019 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Gratuluję piękne te twoje gumy szacun te male 4cm narybek będą robić furoręDzięki-staram się ,choć w głowie ciągle świadomość,że można jeszcze lepiej! Ale pogoń za "królikiem" trwa... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No ja też dużo robie poprawiam sie z wykonaniem tylko czasu mało na wklejenie tutaj zdjęć a naprawdę dużo się zmieniło myślę że na lepsze ????????teraz pracuje nad konikiem polnym niedługo debiut ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Takie tam. .. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jak chcę spinningować, to zamarza, jak chcę połowić z lodu to rozmarza -zawsze pod górę! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Marcin często bywa że jest pod górę, pewnie to nie będzie stanowiło dla Ciebie pocieszenia ale nie tylko u Ciebie ,ilesz to w Tych dniach musiałem być w pracy i ominęło mnie tyle dobrego ,idealna pogoda i znowu w pracy można tak wymieniać i podawać przykłady bez końca ,ale z drugiej strony przebywam i tak dużo więcej na rybach od kolegów których znam ,zawsze stanowi to pewnego rodzaju pocieszenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jak chcę spinningować, to zamarza, jak chcę połowić z lodu to rozmarza -zawsze pod górę! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20190202_152445.jpgJeszcze troszkę, i będzie można się szwendać , u mnie na Odrze lodu/ kry nie ma , ale jeszcze troszkę i ruszy w dół rzeki i dotrze do mnie . A jeziorka zmarznięte, nawet nie myślę o wejściu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi