cyprys19 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Pięknie połowione Bartku - GRATULACJE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Wiadomo, gumki Cyprysa mają "wzięcie" nie tylko u Perca fluviatilis… Wy... Edytowane 28 Lutego 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Marcin, nie będę powielał zdjęć - w dziale przyłowy wrzuciłem fajna wzdręgę złowioną na "jagodę" od Ciebie uzbrojoną dodatkowo w fioletową główkę. Żeby wyjąć ją z pyska, musiałem użyć szczypiec . Dała mi sporo radochy, tym bardziej, że nie spodziewałem się jej tam i o tej porze roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Marcin, nie będę powielał zdjęć - w dziale przyłowy wrzuciłem fajna wzdręgę złowioną na "jagodę" od Ciebie uzbrojoną dodatkowo w fioletową główkę. Żeby wyjąć ją z pyska, musiałem użyć szczypiec . Dała mi sporo radochy, tym bardziej, że nie spodziewałem się jej tam i o tej porze roku Widziałem,że złowiłeś , natomiast nie miałem pojęcia na co,bo rzeczywiście gumy nie było widać.Nie od dziś wiadomo,że wzdręgi -wegetarianki lubią chapnąć kukurydzkę ,albo "jagodę".Ze dwa lata temu jeden z kolegów na najmniejszą ważkę złowił............kiełbia :blink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) To żarłoczek . Ja na ważkę od Ciebie udało mi się sprowokować okonka i szczupaczka. Ogólnie łowienie na "moim" jeziorze z brzegu na takie wabiki jest trudne.P.S Jednego kiełbia złowiłem (wrzuciłem go kiedyś do działu przyłowy 2018), przy próbie skuszenia jakiegokolwiek białorybu na najmniejszy korpus twisterka na 1g główce, także też był przyłowem . Bardzo ładna ryba Edytowane 28 Lutego 2019 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kolega kiedyś na "Zegrzu" złowił kilka babek z jednego miejsca na maleńkiego paproszka-chyba trafił w ławicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 W tamtym roku nie pamiętam kto, ale wstawił zdjęcie ze złowioną babką na spinning. Też bardzo ładna ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Zdziwiłem się niemożebnie, gdy na Torze Regatowym (ujście Brdy na Brdyujściu hehe????) wyjąłem babkę na błystkę podlodową.Ale to nie Marcin odlewał ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Uff ff. ..i znowu malowanie! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułgar Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Marcin, dawaj tą produkcję, bo nie mogę się doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 I u mnie udało się zacząć sezon krótkim wypadem.Gigantów nie było ale fajna zabawa.Wazeliny proszę się nie doszukiwać ale nie po raz pierwszy gumiaczki Marcina rozruszały wodę.Próbowałem jigów,innych gumek i efektem były tylko niemrawe trącenia.Larwy na czeburaszkach 1 i 2g.pozwoliły się fajnie pobawić:-)) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Gratulacje Andrzeju!Ważka bardzo dobrze działa o tej porze roku i nie tylko okonie chętnie ją zagryzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Gratulacje Andrzeju! Ważka bardzo dobrze działa o tej porze roku i nie tylko okonie chętnie ją zagryzają. Dzięki,i dzięki też za larwy-tym razem to już była mega ekspress dostawa:-)) Bardzo jestem ciekaw zwłaszcza osławionej jagody bo jej jeszcze nie próbowałem.Byle czas znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jagoda działa wszędzie i to jest w niej najlepsze.Jak zrobiliśmy ten kolor z pewnym Kolegą od razu polecieliśmy testować i Kumpel pobił swoje PB w okoniu- więc coś w niej jest!Kolor + drobny ,zielony pył brokatowy robi swoje... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 To nie jest bukiet na dzień kobiet, to główki do kogutów 9gr, 12gr i 17gr. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułgar Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Marcin, pamiętaj o mnie jak będą koguty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Wszystko w swoim czasie. ..Na razie ogarniam towar na ''garażówkę '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jeśli chodzi o kogutki pamietaj też o mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Pamiętam, pamiętam. Na razie jeszcze główki dorabiam. A tu już na gotowo. Edytowane 16 Marca 2019 przez cyprys19 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Larwy niezmiennie skuteczne ???? Edytowane 16 Marca 2019 przez mati83 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Dziewczyny i chłopaki, łówcie na robaki Dzisiaj jedyna przynęta która zadziałała oraz jedyny chętny do współpracy gatunek, jazie chyba przestraszyły się wiatru ... . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Chwila nad wodą, larwa jak zwykle nie pozostała obojętna pasiakom 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 U mnie jeden strzał w płoteczkę. Oryginalna płetwa, łatwo będzie go poznać. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dzięki za fotki Panowie.Ale ja Wam zazdroszczę tych pięknych pasiaczków.Ja ostatnio co wyskoczę na pół godzinki i zakładam ważkę, to od razu jest "pewniak" , ale zębaty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Zapraszam Serdecznie na moje stoisko,gdzie będzie można obejrzeć lub nabyć wiele fajnych przynęt i nie tylko...Będą gumy mojego autorstwa, koguty,Woblery kolegów @Woblery z Bielska i @Lolo,oraz główki , wkrętki itp.http://jerkbait.pl/topic/121226-garage-sale-v5-czyli-dzie%C5%84-s%C4%99pa-23032019-warszawa/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi