cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Mogę Tobie Piotrze nawet różowe zrobić!Co Ty się tak uparłeś na te "oczojeby"? Czyżbyś miał w łowisku tak stare szczupaki,że niedowidzą ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Marcin kopię pikszaka z modyfikacjami maleńkimi zrobiłbyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Sławku ludzie w kosmos latają,a Ty pytasz ,czy da się kopię zrobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ja się nie pytam czy się da tylko na kiedy Nawet podpowiem co bym zmienił delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Surówki 10cmMgiełka fluo na brzuszku- zobaczymy czy to zadziała? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Wszystkie paczki wysłane. Łódka na wodzie, od jutra się zacznie...Pewnie zapał minie po pierwszym wypadzie, ale trzeba być dobrej myśli. Ryby w paski-główny cel! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Wszystkie paczki wysłane. Łódka na wodzie, od jutra się zacznie...Pewnie zapał minie po pierwszym wypadzie, ale trzeba być dobrej myśli. Ryby w paski-główny cel!Marcin powodzenia, nie życzę tego co zawsze się życzy, bo jak się naprawdę połamie to będzie na mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Mariuszu stoi trochę tego chrustu w zapasie,ale jednak wolałbym nie łamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 10cm pomalowane. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Marcin gumy pikne ale gdzie okonie są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Okonie to gatunek wymarły. Wczoraj byłem świadkiem połowu sandacza 95cm, który niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jazgarki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Okonie to gatunek wymarły. Wczoraj byłem świadkiem połowu sandacza 95cm, który niestety.....Dostał w beret 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 No niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Ale wpadło kołO Ciebie też kilka 70 z +. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nigdy wcześniej nie łowiłem boleni tak głęboko ale obecnie pływają na ok 6m. Niebieski brokat wabi je skutecznie... Wczoraj na "ten" kolor złowiłem 3 sztuki a w przyłowie kilka okoni, które uderzyły z opadu zanim guma znalazła się na żądanej głębokości. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Kuba Ty to byś chyba bolka i na kukurydzę złowił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie umiem łowić na kukurydzę ale dzisiaj było grubo, jak zgram aparat to się pochwalę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Marcin, wielkie dzięki za krasne gumiszony , będą chlastane jak nic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Dzisiaj na żyletkę[emoji846] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Kilka dzisiaj wydłubałem. Największy 31cm niestety, ale zabawa przednia. Edytowane 14 Lipca 2019 przez cyprys19 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Marcinek znowu lata za rybami w paski a jak nasze rzeczne tarpony ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Z dzisiaj, na robala... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Pięknie Hubercie, mam tylko nadzieję, że bez koszyka łowiłeś... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Czas na koguciaki.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi