tmichalski Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Hej, Poszukuję pary do Phenixa TX 683. Pewnie pierwszy wybór to Steez, ale mam możliwość zakupu w rozsądnej cenie Shimano Aldebaran 51HG. Pytanie czy ten multik nada sie na kogutowanie (15-25g główka)? Dzięki,Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 cześć, 51HG kupiłem z przeznaczeniem na okonie i jakoś wydaje mi się że do tych 25 gram będzie za delikatny... przynajmniej dla mnie. do środka nie zaglądałem bo nie było potrzeby więc nie wiem co tam jest, z jakich materiałów i na co go maksymalnie stać - choć nie ukrywam że dopiero kilka razy byłem z nim nad wodą i do 10 gram jest super a właśnie o to mi chodziło. Podany przez Ciebie zakres wagowy Steez obsługuje komfortowo i bezproblemowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 To nie jest przeznaczenie tego multika, wybór tylko na własne ryzyko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Może daiwa ss sv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Steez opędzi bezproblemowo taki cw. tym bardziej że koguty podbija się kijem a multik będzie kasował luz. To może być dobra kosa na sandacza steez+tx myyyyy zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ludzie podbijają też samym multem(korbką) oraz pól roboty kijem i pól multem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ludzie podbijają też samym multem(korbką) oraz pól roboty kijem i pól multem...dobrze niech podbijają jak chcą jaki opór stawia 30 g kurczak ? To nie SDR, w dodatku steez ma bardzo dobrą przekładnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmichalski Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wybrałem Steeza SHLa. Aldebaran czeka na swoją szansę (albo nowego właściciela). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wybrałem Steeza SHLa. Aldebaran czeka na swoją szansę (albo nowego właściciela).Bardzo dobry wybór, będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Odgrzeję kotleta,skoro jest wątek nie będę zakładał nowego.Mam pytanie nie o tytułowego HG a zwykłego Aldka 51 czyli z niższym przełożeniem.Miałbym może ambicje spasować go z kijem 8-14lb i używać w zakresie od 5do 15g.I tu pytanie-czasami używałbym crankbaitów,takich 5-6cm.schodzących max na 2m.W grę wchodzi woda tylko stojąca.Przekładnia w tym multiku to z tego co czytałem alu,stąd moje obawy co do pracy z tego typu crankami.Chociaż byłyby używane raczej okazjonalnie.Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.Pozdrawiam,Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 I znowu pojawia się Steez. Zapytaj @Radbraw wspominał mi , że nosi się z zamiarem wrzucenia na giełdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi