and1 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Właśnie wróciłem przedwczoraj ze Szwecji. Byłem na fiordach wschodniego wybrzeża Szwecji. Ryba brała rewelacyjnie. Padło kilka sztuk ok 1m. Łowiłem na Jerki Salmo w płytkich zatokach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Fajne metrówy. Tylko te kołowrotki to jakiś większy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 @And1witaj na forum. Cieszę się że miałeś udaną wyprawę do Szwecji. Może masz jakieś lepsze zdjęcia? Bo na tych które załączyłeś niewiele widac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Hehe, no i bardzo dobrze, ze nie koniecznie multiki, jak widac innym sprzetem tez mozna jerkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and1 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jeszcze inne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Prowokacja????? Bo inaczej wytłumaczyć sie nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ... zobacz wnuczku, to są szczupaki, już dawno wyginęły, ale kiedyś to był raj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Prowokacja czy nie w każdym razie nie jest to nic czym należy się chwalić a wręcz przeciwnie.Pytanie do redaktorstwa nie będącego w szwecji. Czy można usunąć te zdjęcia czy potrzebny jest do tego Remek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and1 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Drodzy Wędkarze jeżeli kogoś uraziłem fotkami to z góry przepraszam tam szczupaka jest od zaje...... Nie powinno to nikogo dziwić. Pz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and1 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Drodzy Wędkarze jeżeli kogoś uraziłem fotkami to z góry przepraszam tam szczupaka jest od zaje...... Nie powinno to nikogo dziwić. Pz. Rybki wędziłem więc nic się nie zmarnowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 I dlatego my biedaki musimy jezdzic coraz dalej i dalej i dalej tam gdzie jeszcze nikt nie slyszal mowy Polskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Drodzy Wędkarze jeżeli kogoś uraziłem fotkami to z góry przepraszam tam szczupaka jest od zaje...... Nie powinno to nikogo dziwić. Pz.Acha czyli tam gdzie dużo ryb można je zabierać dowoli a wody po jakimś czasie doprowadzić do takiego stanu jaki jest u nas?? Ciekawa teoria Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and1 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Żywiłem sie nimi na miejscu bo mnie nie stać na szwedzkie jedzenie, a pare ich przywiozłem do domu musiałem żonie pokazać że byłem na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja pie.....le czy tobie czasem sufit na łep nie spadł Takich rzeżników powinno się eliminować ze społeczeństwa. Dobrze że nie zapomniałeś zabrać siekiery !!! brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 coz... co mialo byc powiedziane to zostało... Jesli chodzi o typowe moderowanie forum to faktycznie tylko remek ma taką możliwość... pzynajmniej wg moich informacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Rany Boskie !!!!!!!To jest forum dla wędkarzy, a nie dla rzeźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Spokojnie,poprosze @Remka zeby zdalnie te zdjecia usunal, bo rzeczywiscie wartosci estetycznej forum nie przydaja, w najgorszym razie zrobi to po powrocie który już niedługo. No, chyba że się autor sam zmityguje i wyedytuje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Mysle Friko ze ,autor' z 100 % premedytacja wstawil te rzeznickie zdiecia na nasze Forum . Nie widac jego pyska ...oby go skunks obejszczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Hokus-Pokus i zdjeć nie ma dzięki Remek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 w takich przypadkach nalepiej kasowac i nie odpowiadac, chyba, ze ktos ma wielką wiarę w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 OCENZUROWANO! Nawet nie zdążyłem obejrzeć.W mojej ocenie zdjęcia tego typu powinno się jednak pokazywać i jednocześnie piętnować autora eliminując i edukując tym samym wszelkiego rodzaju potencjalnych naśladowców.Natomiast sama cenzura nie przyniesie efektu poza estetycznym. Poza tym np. mnie źle się kojarzy z minioną epoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 W 100% (mimo, że dziś u Nasz prohibicja) popieram Waciego. MOże jedynie nie tak ostro z autorem (chyba, ze to rzeczywiście prowokacja). Najpierw wytłumaczyc, pokazać, że można inaczej. Tak aby nie zrazić, a właśnie zarazić innym podejściem.... A fotki przerzucić w jakieś miejsce, gdzie właśnie będa służyć jako materiał poglądowy jak nie należy... Inaczej mamy inkwizycję-cenzurę-kaczyzm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and1 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Obiecuję poprawę. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 @Waci, @Marek Sorki chłopaki ale ta kwestia była już kiedyś omawiana na forum i była wypowiedź Remka że rezerwuje sobie prawo do oceny czy zdjęcie spełnia walory estetyczne na tyle że warte jest publikacji na stronie... Oczywiście wszystkich zachęcamy do publikacji fotek ale nie będziemy zostawiać zdjęć szczupaków z siekierą we łbie, czy łowców pozujących z trofeami w kiblu itp - to nie jest żadna cenzura tylko takie a nie inne stanowisko. Taki mamy po prostu redakcyjny gust i nie ma na to rady Nie będziemy też tworzyć odrębnego działu pt. Tak się nie robi czy coś w tym stylu, bo byłoby to w pewnym sensie żerowanie na negatywnych emocjach. Jak ktoś chce oglądać tego typu zdjęcia to niestety jest sporo miejsc w internecie gdzie może to robić, publikować zresztą też. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 no to pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
and1
Właśnie wróciłem przedwczoraj ze Szwecji. Byłem na fiordach wschodniego wybrzeża Szwecji. Ryba brała rewelacyjnie. Padło kilka sztuk ok 1m. Łowiłem na Jerki Salmo w płytkich zatokach. Pozdrawiam.
Top użytkownicy dla tego pytania
8
7
7
5
Popularne dni
24 Maj
17
29 Maj
17
25 Maj
11