krzychun Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zna ktoś miejsce, gdzie można kupić tubę (futerał, ale sztywny) z kieszenią na kołowrotek, tak żeby wrzucić wędkę bez odkręcania kołowrotka?Znalazłem coś takiego >klik< , ale mam pewną wątpliwość wynikającą z długości dolinka mojego kija. Jest krótki (przy kiju 2,7m) i boje się, że kołowrotek minie się z kieszenią.Macie jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam,pozbedziesz sie obaw, gdy spytasz sprzedawcy (nalezy takiego wpierw poszukac) owego pokrowca. Ewentualnie moglby zmierzyc i podac konkretne dane. Ten pokrowiec kosztuje 35,- €uro. PozdrawiamKK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 3 czy 4 sprzedających i żadnej odpowiedzi od tygodnia bodajże.Byłbym wdzięczny za podanie wymiaru od dołu tuby do początku kieszeni na kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Panie i Panowie pilnie poszukuję tuby jednokomorowej na spining do jednego metra , Tuba musi mieć , około 105 cm,sztywna,( wręcz pancerna) musi pomieścić kołowrotek (Korbka nie składana) młynek mały D. Luvias 2004.. Morze ktoś ma namiary na takową TUBĘ lub inne rozwiązania mam już dość montażu nad wodą zestawu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Krótka ta 105. Ja mam tubę Brownig Xitan Stiffy, ale one są tylko 155 i 175 cm... Sztywna, kręcioł może być i na stałe, ale nie mają krótszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ja mam ten model (nawet na sprzedaż) https://max-fish.pl/product-abk-1134-65-09650-CORMORAN-TUBA-NA-WEDKE-Z-KOLOWROTKIEM-155cm.htmlDo kieszeni na kołowrotek ma +/- 35 cm, sama kieszeń na kołowrotek ma +/- 30 cm.Gdybyś mial jakies pytana- pisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Aby nie tworzyć nowego wątku zapytam tutaj - ma ktoś może namiary na usztywniony pokrowiec /tube na casta z multikiem około 135 cm długości transportowej? Często będzie ze mną jeździć samochodem i szkoda sprzętu... Cast to dam impulse BC do 150g 255 cm oraz multik daiwa Lexa 300 pwrl Będę zobowiązany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yary Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam , jak w temacie szukam porządny sztywny pokrowiec do wędki spinningowej 2.7m. Zależy mi na tym żeby był w stanie się zapiąć bez ściskania kabłąka i otwartej rączki od stradica 4000. Polecacie coś, może macie cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewo Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Witam , jak w temacie szukam porządny sztywny pokrowiec do wędki spinningowej 2.7m. Zależy mi na tym żeby był w stanie się zapiąć bez ściskania kabłąka i otwartej rączki od stradica 4000. Polecacie coś, może macie cos takiego?Używam Shimano Allround. Ten niebieski. 3 komorowy. 170 cm. Lewą i prawą komorę na wędki z kołowrotkiem Certate LT 4000 bez odkręconych rączek (środkowa komora pusta). Pokrowiec sztywny, lekki i jest jeszcze dodatkowa 4 komora na sztyce itp. Edytowane 17 Listopada 2020 przez szewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Ja polecam pokrowiec usztywniony York,naprawdę fajnie usztywniony i nie drogi,ja za swój w sklepie płaciłem coś koło 70zl ale w stradicu muszę korbe poluzowac żeby go zapiąć,ale dla mnie to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Też coś szukam na Ul do bagażnika bo lubię mieć kijka na stałe w aucie na szybkie nie planowane wypady.Westin ma ciekawy sztywny pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi