Skocz do zawartości

Tuba / futerał na wędke z kołowrotkiem

krzychun

Rekomendowane odpowiedzi

Zna ktoś miejsce, gdzie można kupić tubę (futerał, ale sztywny) z kieszenią na kołowrotek, tak żeby wrzucić wędkę bez odkręcania kołowrotka?

Znalazłem coś takiego >klik< , ale mam pewną wątpliwość wynikającą z długości dolinka mojego kija. Jest krótki (przy kiju 2,7m) i boje się, że kołowrotek minie się z kieszenią.

Macie jakieś typy?

• 7 lat później...

Panie i Panowie pilnie poszukuję tuby jednokomorowej na spining do jednego metra , Tuba musi mieć   , około 105 cm,sztywna,( wręcz pancerna) musi pomieścić kołowrotek  (Korbka nie składana) młynek mały D. Luvias 2004.. Morze ktoś ma namiary na takową TUBĘ lub inne rozwiązania mam już dość montażu nad wodą zestawu.....

Aby nie tworzyć nowego wątku zapytam tutaj - ma ktoś może namiary na usztywniony pokrowiec /tube na casta z multikiem około 135 cm długości transportowej? Często będzie ze mną jeździć samochodem i szkoda sprzętu... Cast to dam impulse BC do 150g 255 cm oraz multik daiwa Lexa 300 pwrl

Będę zobowiązany

• Like 1

• 2 lata później...

Witam , jak w temacie szukam porządny sztywny pokrowiec do wędki spinningowej 2.7m. Zależy mi na tym żeby był w stanie się zapiąć bez ściskania kabłąka i otwartej rączki od stradica 4000. Polecacie coś, może macie cos takiego?

Używam Shimano Allround. Ten niebieski. 3 komorowy. 170 cm. Lewą i prawą komorę na wędki z kołowrotkiem Certate LT 4000 bez odkręconych rączek (środkowa komora pusta). Pokrowiec sztywny, lekki i jest jeszcze dodatkowa 4 komora na sztyce itp. 

Edytowane przez szewo