Skocz do zawartości

Pytania do Mirka i Joanny

Rekomendowane odpowiedzi

Przykro mi ale znowu się upomnę i będę natarczywy, a nawet będę KRZYCZAŁ!

Mirku poprosimy o listę materiałów na następne stepy!

Na kasie nie śpię a taka lista na pewno zmniejszy koszty zamówienia, a poza tym mógłbym zrobić step bardzo podobny (jakieś zonkery mam) ale jednak lubię zgodność z oryginałem.

• Like 1

Czekam jeszcze na zatwierdzenie kolejnych stepów przez Radę Pedagogiczną.

Mają mieć dziś posiedzenie więc pewnie jutro będzie lista materiałów.

Cierpliwości, jest jeszcze tydzień na wykonanie stepu #5 - zonkera.

Bez nerw.

Kopnąłbym ale...

- po pierwsze mi nie wypada, bo jestem tu gościem.

- po drugie, mam za krótką nogę i nie dosięgnę.

Chwila cierpliwości i zrozumienia - to też elementy kształcenia w naszej szkółce -  niezbędne muszkarzom nad wodą i przy imadełku.

Ciało pedagogiczne zarobione i nie może znaleźć czasu. :)

Teraz to strach klapsa dać dziecku bo ktoś zobaczy i odbiorą.

A co do tematu to już zgłaszam że się nie wyrobię z 5 stepem bo materiałów brak a poza tym dziś nad morze wyruszam na parę dni :)

Edytowane przez siatkaz

Kopnąłbym ale...

- po pierwsze mi nie wypada, bo jestem tu gościem.

- po drugie, mam za krótką nogę i nie dosięgnę.

Chwila cierpliwości i zrozumienia - to też elementy kształcenia w naszej szkółce -  niezbędne muszkarzom nad wodą i przy imadełku.

Ciało pedagogiczne zarobione i nie może znaleźć czasu. :)

Hm to ciało pedagogiczne samo kręcić miało.

Dawać te materiały bo ile mam czekać z zamówieniem ???

• Like 1

siatkaz - ja też pamiętam "linijką na łapę" w podstawówce. A teraz? Byłby prokurator...

Do jakich wy szkół chodziliście ? ;)     U mnie w podstawówce, to sam dyrektor używał kija do bilarda żeby nas wychować :D .

Ja też czekam na listę materiałów :( .

Edytowane przez pisarz
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Większość producentów przyjmuje jedno z dwóch oznaczeń, albo typu 3/0, 6/0, 8/0 - gdzie 8/0 będzie z nich najcieńsza.

Drugi typ to oznaczenie średnicy DEN, wyrażone wartością 160, 240 itd.

Mało kto podaje średnicę w milimetrach, gdyż większość nici nie jest okrągła, tylko płaska, a wtedy średnica nie wiele powie.

Spróbujemy pochylić się kiedyś nad tym tematem.

• 4 tygodnie później...

Szkółka wiązania Jerkbait to projekt wspólny, który wymaga zarówno zaangażowania Remka jak i mojego. Niestety, Remek z przyczyn służbowych aktualnie nie ma możliwości wspierania szkółki, więc z tego wynikają opóźnienia. Ale daje to możliwość nadgonienia zaległości przez niektórych szkółkowiczów, choć dla innych, ambitnych może być uciążliwym spowolnieniem. Rozumiem to, ale proszę również Was o zrozumienie.

• Like 2

Szkółka wiązania Jerkbait to projekt wspólny, który wymaga zarówno zaangażowania Remka jak i mojego. Niestety, Remek z przyczyn służbowych aktualnie nie ma możliwości wspierania szkółki, więc z tego wynikają opóźnienia. Ale daje to możliwość nadgonienia zaległości przez niektórych szkółkowiczów, choć dla innych, ambitnych może być uciążliwym spowolnieniem. Rozumiem to, ale proszę również Was o zrozumienie.

Czyli mówiąc otwarcie , to SFP zdegradowało SWM :( . Tak to bywa , że są rzeczy ważne i ważniejsze ;) . Damy radę :good: .

Piotrze,

oprócz SFP Remkowi jeszcze sprawy służbowe się skomplikowały. Wiec już całkiem nie wiadomo w co ręce włożyć (najlepiej w materiały muchowe, blisko imadła :)).

Na przyszły tydzień szykuję kolejnego stepa, więc mam nadzieję, że jakoś będziemy popychać do przodu.

• Like 2

• Dodaj nową pozycję...