przemek1976 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To co jutro kręcimy? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To co jutro kręcimy? Podobno tak , ale na dłuższy czas po raz ostatni .Szkoda , ale trzeba to zrozumieć i przyjąć do wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Bez szkółki też się da, tyle jest "stepów" na YT i ogólnie w necie ... Damy radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Bez szkółki też się da, tyle jest "stepów" na YT i ogólnie w necie ... Damy radę Janusz , tobie łatwiej bo masz super wyszukiwarkę i z tego co się zorientowałem , to języki obce nie są Ci obce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Piotrze, wyszukiwarkę mam taką jak wszyscy, faktem jest, że internet jest moim środowiskiem pracy ale to żaden handicap Co do języków, jak się od roku prawie, na okrągło ogląda to samo, to nawet małpa by się nauczyła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam serdecznie.Prosze mi podpowiedziec jak osdzic gotowa główke typu głowacz na streamera aby to bylo ładnie i schludnie wyglądało.Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam serdecznie.Prosze mi podpowiedziec jak osdzic gotowa główke typu głowacz na streamera aby to bylo ładnie i schludnie wyglądało.Z góry dziękuję To jest bardzo dobre miejsce , żeby zdać takie pytanie . Jednak jeśli zależy ci na szybkiej odpowiedzi , to spróbuj tutaj.http://jerkbait.pl/topic/5375-nasze-muchy/page-115 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 salmon1977 - zwykle trzeba nawinąć trochę nici na haczyk, aby główka się nie ślizgała, a potem zakleić całość klejem, zwykle stosujemy żywicę epoxy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Czy uzycie brazowego piora koguta do czarnego wolly buggera bedzie naduzyciem ? , a moze calkowiecie zrezygnowac z piorka i tulow zamiast z marabuta nwinac z cactu chenille ?Jaki kolor piorka dobrac do fioletowego wolly buggera bialy grizzly bedzie ok ?wiem ze glupie pytania ale dla mnie bardzo wazne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 jacob1993 - co do zestawień kolorystycznych ograniczać może Cię przy imadle tylko fantazja. Ryby zweryfikują twoje zestawienia, biorąc lub ignorując muchy. Generalnie w streamerach jeżynka jest albo w kolorystyce muchy (najczęściej), albo wprowadza jaskrawy akcent. Niektóre zestawienia choć początkowo abstrakcyjne weszły do kanonu. Np. różowa lub czerwona jeżynka w Polar Shrimpie. Tułów możesz nawinąć albo z chenille albo z marabuta. Wg uznania. Osobiście do fioletowego Woolly Buggera nie zawiązałbym białej jeżynki, ale fioletową, różową, pomarańczową lub czerwoną tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Czy jest rozważana reaktywacja-EDYCJA III ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snow_Ball Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Podpinam się pod pytanie o III edycję ;-) Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdiem Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Chętnie bym się dołączył do gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Podpinam się pod pytanie o III edycję ;-) Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Chętnie bym się dołączył do gry Napiszcie do Mirka lub Remka na priv , bo tu raczej nie zagadają .Mi Mirek odpisał że chwilowo natłok zajęć jego i Remka wstrzymują reaktywację szkółki , ale to było ponad pól roku temu . Teraz idzie zima i jest nadzieja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi