Tomy Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wiem, Antaresa miałem, byłem głupi - sprzedałem Ja też mam za sobą kilka takich błędów.Tego nie da się uniknąć.Masz jakąś wizje,sprzedajesz potem żałujesz-bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wiem, Antaresa miałem, byłem głupi - sprzedałem Dawid ja też miałem....też żałuje że go Tobie sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wiem, Antaresa miałem, byłem głupi - sprzedałem Dawid ja też miałem....też żałuje że go Tobie sprzedałem tez go mialem i tez zaluje ze sprzedalem... i chyba mowimy o tym samym antaresie AR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Odkopuję wątek po latach z potrzeby serwisu...Czy ktoś z Was wie czy można jakoś zdobyć nową przekładnie do Curado 51E?Może podejdzie coś z obecnie produkowanych modeli Shimano? Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi