zewu Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jazie wciąż gryzą. Na foto kolejny medalowiec Stacha (wczoraj złowiony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 quźwa zajefajne te jazie. Czemu u nas ich nie ma w takiej ilości?!? W przyszłym roku muszę ich nieco lepiej poszukać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jazie wciąż gryzą. Na foto kolejny medalowiec Stacha (wczoraj złowiony). i mam wrażenie, że jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa... warto byłoby na zakończenie sezonu postawić przysłowiową kropkę nad i - jakaś ładnie wypasioną 50-tką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @Baloo Na pewno masz w łowisku dużo jazi, ale Ty łowisz tylko te sumy i sumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 tp że są to wiem, tylko nie udało mi sie jeszcze znaleźć takiej miejscówki, gdzie byłyby w większym skupieniu i dawały łowić regularnie. Ja nad nimi jeszcze popracuję... hehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 ...a z sumami wiecie jak jest. Ciężko zrezygnowac z miejsca, w którym co wyprawa trafia się 1-3 sumów i cały czas istnieje realne ryzyko spotakania z rybą życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Powiedziałbym, że realna szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 to było celowe przestawienie słów... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Piękne jaziory Panowie łowicieJestem pod wrażeniem Gratulacje pozdrowienia esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No to gratulacje z powodu złowienia takiego okazu na polskich wodach! Nie trzeba jechać na Ebro. A tak serio mówiąc ... to niezłe testy, ale wiesz jak to jest ... jak początki były trudne to później będzie łatwiej. PozdrowieniaRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 No właśnie, a co z tematycznymi jazikami? Pewnie pora na nie coraz gorsza. A ja ciągle bez debiutu w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zgodnie z sugestią Stacha przeniosłem tematy kotwiczenia w różnych części ciała do nowego wątku http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1410& ;start=0& PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Cóż, fajny kawałek tegorocznego wędkowania, ale w Wiśle pływają też inne ryby Następne spotkanie z jaśkami chyba dopiero na wiosnę Żeby się nie nudziło może je popróbuję łowić na zestaw castingowy, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Żeby się nie nudziło może je popróbuję łowić na zestaw castingowy, kto wie... Spróbuj, spróbuj ... będę Tobie kibicował! Ja jeszcze nie podchodzę do jazi ... w tym roku uparłem się na bolenie i jestem bardzo zadowolony. Coś mi się zdaje, że następny rok również będzie pod znakiem tej fantastycznej ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 U mnie też to miał być rok boleniowy, zmontowałem nawet specjalnie dalekosiężnego Batsona itd. Wpadłem jednak w amok jaziowy Co do zestawu castingowego na jazie, to wiele zależy od tego jak skończy sie moja tegoroczna przygoda z większymi multikami Na moich łowiskach nie będę potrzebował oddawać dalekich rzutów, tu raczej się spławia wobek. Multik jakiś sobie wybiorę, bardziej martwię się kijem za niewielkie pieniądze. Znalazłem w ofercie polskiego dystrybutora np. kij Fenwick Ironhawk IHC76L-2 (7'6”, 3-12g.), nie ma go juz niestety w katalogu światowym (a więc i dystrybutor go nie sprowadzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Cześć,Kup kijek st. croix do 10-12lb i będzie dobrze. Jeśli się woblery spławia to nie ma najmniejszego problemu. Kiedyś się wproszę do Ciebie na castingowanie i połowy jaxi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 tak trzymaj super zdjecia piekne jazie jest na co popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 oiekne ryby jest na co popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi