and67 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam wszystkich.Będę tu prezentował swoje prace.Po szkoleniu u Tomy'ego myślę że to najwyższy czas.Moje miękkie przynęty wykonuje na formach Tomy's Bait.Na początek: Słonecznica. Jazgarz 9. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Coś mi się wydaję, że Małopolska staje się małym zagłębiem gumowym .Witaj, Milo podziwiać nowe gumisie, a naprawdę prezentują się świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Pod okiem Tomy'ego nie może być wtopy.Widziałem te jego sztangi i ławeczkę...A tak na poważnie piękna robota i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Co mam powiedzieć? Świetne Aha, jeszcze jedno - witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam wszystkich.Będę tu prezentował swoje prace.Po szkoleniu u Tomy'ego myślę że to najwyższy czas.Moje miękkie przynęty wykonuje na formach Tomy's Bait.Fajnie fajnie, będę obserwował. A z uczniami jest czasem tak, że przebijają swoich mistrzów, czego szczerze Ci życzę! @Tomy na pewno zrozumie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Skoro Tomek napisał, że już można składać zamówienia u Ciebie, to poproszę:5 słonecznic3 jazgarzeDane do przelewu też poproszę.Pozdrawiam Wątek autorski winien służyć do prezentacji przynęt, nie do handlu. Część zakupowa powinna odbywać się na priv. Proszę o szanowanie tej zasady. Edytowane 3 Marca 2016 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Tak koledzy piszcie tym czasem na priv.Kolega za jakiś czas będzie wstawiał swoje prace w giełdzie twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fajnie fajnie, będę obserwował. A z uczniami jest czasem tak, że przebijają swoich mistrzów, czego szczerze Ci życzę! @Tomy na pewno zrozumie;-)..o to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Dziękuje za powitanie i zainteresowanie. Fajnie fajnie, będę obserwował. A z uczniami jest czasem tak, że przebijają swoich mistrzów, czego szczerze Ci życzę! @Tomy na pewno zrozumie;-)MarcinZet wiem że to niewykonalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jak wiesz, to będzie już nie wykonalne ,zapomnij że wiesz i wtedy dasz rade clear mind 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tomek nie jest wylewny w chwaleniu, ale Ciebie chwali na lewo i prawo. Więc sukcesów i ciekawych projektów na pewno tutaj nie zabraknie Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dzięki Zelldo,staram się jak mogę,ale mojego mistrza ciężko zadowolić,wysoka poprzeczka co zresztą widać po Waszych wyrobach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dzięki Tomy za poświęcany czas,kolorami zabawę czas zacząć powoli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Bardzo ładnie.Widać nauka nie poszła w las .Na weekend się szykuj.Przygotowałem następny level. Edytowane 9 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Fajnie, że nowy wątek autorski i witam. Ale czegoś tu nie kumam z tego co widzę i zrozumiałem z wpisów, to jest TWÓRCZOŚĆ Tomy'ego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Fajnie, że nowy wątek autorski i witam. Ale czegoś tu nie kumam z tego co widzę i zrozumiałem z wpisów, to jest TWÓRCZOŚĆ Tomy'ego ...Nie.To już jest twórczość Andrzeja.Uczył się tydzień i starczyło żeby uzyskać takie efekty. Edytowane 9 Marca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Cóż mam Ci Hektor napisać,w pierwszym poście opisałem że to ja wykonuje,odlewam używając form od Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Jakie ceny i sposób zamawiania, że pozwolę sobie zapytać ? Wątek autorski winien służyć do prezentacji przynęt, nie do handlu.Część zakupowa powinna odbywać się na priv. Proszę o szanowanie tej zasady. Od 04 marca nic się nie zmieniło Edytowane 14 Marca 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 a cóż tutaj taka cisza? nic się z gum nie odlewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No ja czekam również żeby zakupy poczynić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na razie jeszcze skupiam się na nauce gumowania ,troszkę wyrozumiałości,wierzcie że to wcale nie takie łatwe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Niestety zdjęcia z telefonu nie oddają kolorystyki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zamówienie w realizacji misz masz kolorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Kurduple 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Pierwsze próby z okoniami i rakiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi