Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tyle pięknych miejsc, tyle zjawiskowych kobiet :)

Ach, rozmarzyłem się :D A propos - wiecie, że mieszkanki Islandii dwukrotnie zostały wybrane jako najpiękniejsze niewiasty świata? Tak nieliczny kraj - to daje do myślenia...

post-52580-0-37246300-1457817322.jpg

post-52580-0-66429300-1457817172.jpg

post-52580-0-63235400-1457817200.jpg

post-52580-0-37246300-1457817322_thumb.jpgpost-52580-0-66429300-1457817172_thumb.jpgpost-52580-0-63235400-1457817200_thumb.jpg

• Like 3

@Del Toro, ja wiem, że nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba, ale litości, spamujesz cyckami i dupami kolejny temat ... to trochę nudne. Załóż sobie nowy temat np. "Cycki i dupy, czyli świat wg Del Toro" i tam się wywnętrzaj  ;) Zarówno amatorzy zdjęć skąpo ubranych dziewczynek, jak i ci, którzy inaczej rozumieją hasła "śmieszne" i "piękne", będą Tobie nie wymownie wdzięczni  :D

Dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam !

• Like 5

@Del Toro, ja wiem, że nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba, ale litości, spamujesz cyckami i dupami kolejny temat ... to trochę nudne. Załóż sobie nowy temat np. "Cycki i dupy, czyli świat wg Del Toro" i tam się wywnętrzaj  ;) Zarówno amatorzy zdjęć skąpo ubranych dziewczynek, jak i ci, którzy inaczej rozumieją hasła "śmieszne" i "piękne", będą Tobie nie wymownie wdzięczni  :D

Dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam !

Kolego poczytaj od początku po co JANUSZ  założył ten temat....

Po to ten temat zostal zalozony zeby spamowac ;)

DELTORO wrzuć kilka zdjęć z PANAMI ,zobaczysz ile będzie polubień,przecież te kobiety są takie obrzydliwe!

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

Kolego poczytaj od początku po co JANUSZ  założył ten temat....

Kolego, jak już pisałem, nie to ładne co ładne ... po prostu uważam, że stać nas na więcej niż zdjęcia roznegliżowanych dupeczek w łazience albo innych "uroczych" okolicznościach !? 

Jeżeli już "piękne widoki" mają się kojarzyć z kobietami, to ja proponuję ujęcie bardziej tematycznie, np. 

d_1_zps93ckclc4.jpg

d_2_zpsmtxx6ut6.jpg

albo tak; 

d_3_zpsv7ib1njs.jpg

d_4_zps90rsg4cw.jpg

ewentualnie tak; 

w_1_zpsl0km8wlm.jpg

w_3_zpsfmfimo3g.jpg

DELTORO wrzuć kilka zdjęć z PANAMI ,zobaczysz ile będzie polubień,przecież te kobiety są takie obrzydliwe!

@cyprys19, Twoje preferencje kompletnie mnie nie interesują, ale spełnię Twoje życzenie żebyś nie czuł się dyskryminowany  ;)

0600840338abd16aaf8221bead88e345_zpsh7xd

• Like 4