rózgaś Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pozamiatane. Wracamy do tematu głównego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Azory,od dłuższego czasu się przymierzam, w tym roku się nie udało, może za rok...dolecisz samolotem lub jak widać... waleniem Edytowane 22 Marca 2016 przez Jano 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Przepiękne są Azory Widok skaczącego "wielkiego ryba" coś mi przypomniał: Oczywiście Islandia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Janusz - wszystkie te śliczności zdegradowały się w świecie kultury obrazkowej do roli fototapety - niestety..Tylko to co pod powiekami zostało, przetrwa nieco dłużej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ja, gdy patrzę na te zdjęcia, słyszę szum wiatru, plusk wody, słonawy posmak nadmorskiej bryzy, a jak się skupię, to mogę nawet poczuć zapachy traw, ziół i kwiatów.. Ale ja na książkach jestem wychowany, z radiem (bez reklam!) przy uchu do północy, a później to Luksemburg, albo jakieś pirackie Zawsze lubiłem to bardziej, niż adapter, czy magnetofon...Przed wyjazdem na ryby, zanim mi to spowszechniało, lubiłem sobie wszystko wyobrazić. Jak montuję zestaw, zakładam przynętę na haczyk. Wszystko w najdrobniejszych szczegółach. Później, kołyszący się na falach, znikający spławik nie dawał mi zasnąć Wyobraźnia. W czasach Gierka, a później Solidarności i Stanu Wojennego, pozwalała mi odbywać niezliczone, wspaniałe podróże. Dzięki ojcu, zapalonemu wędkarzowi, "zaliczyłem" wiele rzek i chyba wszystkie pojezierza. Te wyprawy przeżywałem najpierw w czasie planowania, później w realu i - na koniec wielokrotnie we wspomnieniach. Dzięki temu ćwiczeniu, dziś mogę na zdjęcia patrzeć z podziwem, czasem wręcz graniczącym z uwielbieniem i mam głęboką nadzieję, że nie jestem w tym osamotniony. Że jest jeszcze kilku wariatów, którzy nie patrzą na ładne zdjęcia, ale podziwiają niezwykłe chwile i miejsca. Słysząc szum wiatru... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dlaczego dopiero dzisiaj trafiłem na ten temat... Piękne zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Janusz - wszystkie te śliczności zdegradowały się w świecie kultury obrazkowej do roli fototapety - niestety..Tylko to co pod powiekami zostało, przetrwa nieco dłużej Edytowane 22 Marca 2016 przez Marcin Rafalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jedz, rewelacyjne miejsce Tylko trochę zimne, jedyny minus dla mnie bo jestem ciepłolubny. Jeden dzień temp.wyniosła 2st i to w lipcu, na szczęście było to w miejscu źródeł termalnych więc się trochę rozgrzaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Japan 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 To może coś blisko Islandii. Leciałem tą trasą kilkadziesiąt razy, ale zawsze warunki były nie takie (mgła, noc, oszronione szyby, itp) by zobaczyć piękno Grenlandii. Tym razem się udało Na ostatnim zdjęciu wspaniale wyszedł naciekający lodowiec. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 ...moje kolejne amatorskie wypociny... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Tak ciepło za oknem, pachnie wiosną... A w Islandii spadł śnieg Cóż, jakaś sprawiedliwość musi być. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Przy okazji zagadka: Gdzie to, dość charakterystyczne miejsce, się znajduje ? Jak nazywa się to jezioro ? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A co można wygrać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi