nick Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakaś podpowiedź? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakaś podpowiedź?Jezioro bylo kiedyś tam daaawno opisne w WW. Górka w tle dość charakterystyczna. Kompas czasem w pobliżu szwankuje. Kolejne zdjęcie z okolicy. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 J.Ostrowiec w Drawsku? [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 J.Ostrowiec w Drawsku? [emoji1]Niestety nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No to nie wiem. A co było do wygrania? Talon?[emoji38] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jezioro Licheńskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Też nie ! Co do wygrania ?! Ależ wy interesowni jesteście ! No dobra - ten kto zgadnie będzie mógł wybrac sobie jedna z moich przynęt. Ale bez "widoczności" - jak trafi to bedzie miał, jak nie będę miał przepadało . Mam tego troche więc szansa duża kolejne zdj z okolicy Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kurde to może być wszędzie. Samłer ołwer de reinboł[emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Suwalszczyzna jakas na moje oko.... ciekawy konkurs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Za cholerę nie wiem gdzie to ,ale ..pięknie tam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Myślę kolego Marcin Rafalski że jest to jezioro Szurpiły ....... , w tle góra Cisowa, tak myślę, Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez kornik1978 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Myślę kolego Marcin Rafalski że jest to jezioro Szurpiły ....... , w tle góra Cisowa, tak myślę, Bingo ! Oczwiście ! Priv w sprawie nagrody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Też nie ! Co do wygrania ?! Ależ wy interesowni jesteście ! No dobra - ten kto zgadnie będzie mógł wybrac sobie jedna z moich przynęt. Ale bez "widoczności" - jak trafi to bedzie miał, jak nie będę miał przepadało . Mam tego troche więc szansa duża Chciałbym serdecznie podziękować koledze Marcinowi za nagrodę która dziś, tuż przed południem do mnie dotarła , kolega Marcin pomimo tego iż nie udało mi się utrafić przynęty z jego kolekcji postanowił wysłać mi NAGRODĘ POCIESZENIA .Dotarły do mnie DWA, tak to nie pomyłka- Dwa przecudne woblery, woblerki tak unikatowe że zawisną najprawdopodobniej na korkowej tablicy by mogły cieszyć na zawsze oko i wspominać bardzo miłą niespodziankę , dzięki jeszcze raz kolego Marcinie Rafalski za nagrodę pomimo tego iż nie utrafiłem niczego z Twoich zasobów, dzięki za ten jakże miły i sympatyczny gest z Twojej strony.......pozdrawiam Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To fakt, że Marcin jak rzadko kto, potrafi utrafić w potrzeby, oczkowania i gusta innych forumowiczów ...wiem to baaardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Od tego kadzidła az duszno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Aaaa ... jeśli tak to ja poproszę moda o usunięcie mojego wpisu! wszystko zmyśliłem!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Duszno, powiadasz No to spróbujemy czegoś dla głębszego oddechu. Na przykład widoki z przepięknej Islandii 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Zagadka łatwa bardzo(nagrody nie będzie ) ! Co to za budynek ? Jak zrobiono to zdjęcie Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Sebo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Bazylika archikatedralna Wniebowzięcia NMP i św. Andrzeja Apostoła we FROMBORKU a zdjęcie zrobione z pobliskiej dzwonnicy ( chyba ) Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez kornik1978 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Oczywiście ! Chyba muszę trudniejsze zagadki wymyślać ! Gratulacje dla zwycięscy ! A może jeszcze wie ktoś co tam wśrodku wieży sie kolebie Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Z ciekawości sprawdziłem kolego Marcinie co tam w środku drzemie, a więc z tego co wyczytałem w dzwonnicy zawieszone jest wahadło Foucaulta - przyrząd do obserwacji ruchu wirowego Ziemi .......... to tak na marginesie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Niech tak rzuca w nieskończoność ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 hmmm a może by tak zacząć na kręgle chodzić......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi