Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tak teraz zauważyłem, że nawet jej brewka nie pykła jak balony podjęły próbę ucieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zawsze sobie wmawiam aby nie wchodzić w ten temat , zawsze coś mnie później podkusi - to trzeba omijać szerokim łukiem bo nie idzie się później skupić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak teraz zauważyłem, że nawet jej brewka nie pykła jak balony podjęły próbę ucieczki A bo to pierwszy raz [emoji38] pewnie już się przyzwyczaiła Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jakoś ten watek słabnie... W poniższym zdjęciu zwłaszcza drugi plan mi sie podoba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Doświadczenia nie mam ale wygląda mi to na wyprawę do Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) To mi przypomniało moje wędki ... na tle (uprzedzam, że powiększanie i wyostrzanie obrazu, nie spowoduje zwiększenia szczegółowości ) Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 No to standard wyposażenia namiotu wędkarskiego podczas wypadu na weekend majowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Doświadczenia nie mam ale wygląda mi to na wyprawę do Szwecji A i przy okazji wydało się kto zaśmieca brzegi Gwdy i jej dorzeczy puszkami po "pilsnerach urquelach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) A i przy okazji wydało się kto zaśmieca brzegi Gwdy i jej dorzeczy puszkami po "pilsnerach urquelach" Chybione spostrzeżenie . Nad Gwdą i w dorzeczu nie byłem juz lata całe...niestety. Już kol Qcyk blizszy prawdy. P.S.: jeden z moich Kolegow "siał" puszkami na brzegiem jednej z naszych ulubionych rzek pstrągowych. Pewnego razu patrzymy on bez wędki za to ze sporym plecakiem. Wyzbierał co znalażł ! Presja środowiska robi swoje Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 No to standard wyposażenia namiotu wędkarskiego podczas wypadu na weekend majowy. A w tym namiocie to rozumiem coś z tego gatunku....np. http://niacle.com/niacle-strange-news/chinese-human-dolls/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Eeee wygląda na taką z krwi i kości Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A w tym namiocie to rozumiem coś z tego gatunku....np. http://niacle.com/niacle-strange-news/chinese-human-dolls/ aż tak zdesperowany nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Chybione spostrzeżenie . Nad Gwdą i w dorzeczu nie byłem juz lata całe...niestety. Już kol Qcyk blizszy prawdy. P.S.: jeden z moich Kolegow "siał" puszkami na brzegiem jednej z naszych ulubionych rzek pstrągowych. Pewnego razu patrzymy on bez wędki za to ze sporym plecakiem. Wyzbierał co znalażł ! Presja środowiska robi swoje Marcinie-emota na końcu mojego posta mówi jasno że napisałem to z przymrużeniem oka.Mam nadzieję że nie czujesz się obrażony/urażony.Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Piękne zdjęcia...jedynie zórz mam już przesyt Dla równowagi zeszłoroczna, swojska, nadnarwiańska tęcza. A właściwie to nie do końca tęcza, ale na pewno nie zorza! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ...te zorze to namolne się jednak zrobiły, są wszędzie http://demotywatory.pl/4591435/Przepiekne-zdjecia-zorzy-polarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jeśli za dużo zorzy, to tym razem migawki z Islandii bez zorzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 no tak....widać że sezon wędkarski kwitnie pełną parą....dawno żadnych ponętnych tyłków ani przodków nikt nie zamieszczał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Islandzki potwór.Jak ulał pasuje do tego wątku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ryba piękna ! Ja jednak uparcie będę zamieszczał piękne widoczki z Polski albo przynajmniej gdzie Polski nieco widać! Zgadka ! Gdzie to jest ? Wbrew pozorom rozwiązywalna - wielu z was, Koledzy tam łowiło ! Nagrodą - uścisk dłoni przy okazji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Potwor moglby sie ogolic, malo brakuje, a grzbiet tej slicznej rybce podrapie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Fatalna, fajansiarska, zupełnie kiczowata kompozycja. Gentleman w przesadnym, wędkarskim przebraniu sprawia równie odpychające wrażenie jak agresywny hydraulik w przymusowym stroju bhp, prezentujący dumnie wchodzącą właśnie na rynek gwintownicę.A fuj.. Gdzie jest moderator !? Dawać go tu zaraz.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) A co, mial wlozyc frak i cylinder? Oczywiscie bez membrany ???? Edytowane 17 Maja 2016 przez coloumb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi