Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Wszyscy boją się, że przekroczą niewidzialną dla szarego forumowicza linię, za którą czeka Admin z pistoletem na punkty karne :rolleyes:

(...)

Oj tam, oj tam. Dopóki nie ma wulgarnego języka, lub agitacji religijnej/politycznej ;) , to o punkty jest dość trudno.

No, chyba, że na giełdzie :P

...no i co tak wątek padł? Chciałem sobie popatrzeć na ... piękne widoki ;) a tu nikt nic nie wstawia :(

Mówisz - i masz :D

post-52580-0-84835100-1477668771.jpg

post-52580-0-02279100-1477668774.jpg

post-52580-0-07192100-1477668778.jpg

post-52580-0-84835100-1477668771_thumb.jpgpost-52580-0-02279100-1477668774_thumb.jpgpost-52580-0-07192100-1477668778_thumb.jpg

• Like 3

Wszyscy boją się, że przekroczą niewidzialną dla szarego forumowicza linię, za którą czeka Admin z pistoletem na punkty karne :rolleyes:

Może klasyka?

...i tak dalej, można się zapatrzeć :wub:

To są prawdziwe zorze ... mojej młodości. Wtedy tego nie wiedziałem :wub:  :D

• Like 2

Ja tam lubię myśleć, że to jednak jest ponadczasowe piękno....a jak kto woli Instagram i Snapchat, droga wolna, trzeba jedynie pamiętać, że z bezguścia i tandety trudno się wyleczyć, wulgarna golizna i prowokująca poza są proste w odbiorze i łatwo zaspokajają podstawowe żądze B) Podobnie trudno uzależnionemu od cukru zacząć jeść brokuły :ph34r: A nawet gdy daleko od wulgarności i golizny, współczesne damy prezentują się najczęściej tak:  

perrie-little-mix-snapchat-1454928172-cu

• Like 2

Nie, no wiesz ... piękne , piękno jest zawsze piękne i takie w pięknie wymagające dla prawdziwego czystego uniesienia :wub:  ale nie przesadzajmy, czasem ..."wulgarna golizna i prowokująca poza są proste w odbiorze i łatwo zaspokajają podstawowe żądze" ... też nie jest taka głupia :rolleyes:  Oczywiście tylko i wyłącznie po to , aby wykazać jej prymitywizm w porównaniu z tym "czystym pięknem" :(  :D 

• Like 1

Od takich widoków jak wyżej wolę inne.... Może być golizna. Ale jak się to ma np do aktów mojego ulubionego Helmuta Newtona ? Przesycone erotyzmem a jednak z dowcipem. I to jakim ! Jak kto bywa w Berlinie polecam Muzeum Fotografii tuz k. Dworca ZOO.

Bug_Krockmf-jpg.317744.jpgsu_newton_opener_02601_1503191642_id_920

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 5