cristovo Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) A ja, jeśli w przyszłym życiu będę na jakimś etapie edukacji pobierał lekcje (astro)fizyki, zamawiam sobie taką oto panią...lat 42 Edytowane 8 Listopada 2016 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Znam ją ... ale nie podam ci numeru telefonu (prosiła mnie o to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Bob.... jej numeru nie musisz podawać ale możesz podać nasze numery jej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Co prawda to już kiedyś było ale cieszę się , że ta Pani w dalszym ciągu wyciera ... wycieraj kobieto , wycieraj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Co prawda to już kiedyś było ale cieszę się , że ta Pani w dalszym ciągu wyciera ... wycieraj kobieto , wycieraj Chyba mam chorą wyobrażnię ale z pewnym wierszem Asnyka mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 A ja, jeśli w przyszłym życiu będę na jakimś etapie edukacji pobierał lekcje (astro)fizyki, zamawiam sobie taką oto panią...lat 42 Wy młodzi jakieś ekstrema lubicie ! Albo bimbały jak dzwony albo deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Im większe za młodu, tym dłuższe na starość Edytowane 9 Listopada 2016 przez venom_666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wy młodzi jakieś ekstrema lubicie ! Albo bimbały jak dzwony albo deska ja tam lubię każde...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Wy młodzi jakieś ekstrema lubicie ! Albo bimbały jak dzwony albo deska Extrema to może lubić BOB1, kojarzycie Jego szafę...piękna rzecz, ale strasznie musi się kurzyć, stąd widać przychylność do powyżej zaprezentowanej pani wycierającej, po prostu dziewczyna robi rzecz pożyteczną i ktoś równie zaangażowany i pracowity dla zachowania czystości bobowej szafy by się przydał Ja tam zawsze lubiłem starsze kobiety. Pamiętam z dzieciństwa Torbicką (niektórzy zapewne sięgają chłopięcą zadumą do Loski czy Wander, ale to na szczęście nie moje zamartwienie ).....siedziała w długiej sukni, noga na nodze...i tylko tę nogę, stopę właściwie, pięknie wygiętą w zgrabnym buciku na obcasie, widać było...to nie była scena z "Nagiego instynktu"...mimo tego wzruszyła mnie i chyba wzrusza po dziś dzień. Amy Mainzer może być przez wielu uznana za brzydką, płaską, nieseksowną...pamiętać należy jednak, że brzydkie potrafi być piękne, nigdy ładne! I Amy właśnie jest piękna. Poza tym na pewno jest wykształcona i sprawia wrażenie mądrej, a brak dorobionych cycek wybitnie to podejrzenie zbliża ku pewności Całokształt jest jak dla mnie szalenie pociągający...no i wciąż jest ode mnie starsza, hahahaha Edytowane 9 Listopada 2016 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgadzam się że wysoki intelekt bywa niesłychanie podniecający u kobiet. Niestety doświadczenie pokazuje że życie z takimi osobami bywam, hmm ..trudne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Duże cycki źle, małe jeszcze gorzej, intelektualistki beee....to może wielka polityka? A co mi tam, złamię forumową zasadę: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Nowa Pierwsza Dama USA Tutaj jeszcze kilka zdjęć:http://pikio.pl/pierwsza-dama-pokazala-wiecej-niz-jej-poprzedniczki-zdjecia-18/ Edytowane 9 Listopada 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Na pewno bardziej apetyczna niż niedoszła pani prezydent Edytowane 9 Listopada 2016 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Na pewno bardziej apetyczna niż niedoszła pani prezydent No raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 W sumie głosowałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Oj, idzie w złą stronę temat, trzeba poratować medytacją, może być joga http://kwejk.pl/przegladaj/2810261/0/dziewczyny-uprawiajace-joge.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Piekne oczy to podstawa http://izismile.com/2016/11/12/incredible_beauty_antje_utgaard_22_pics.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Tutaj chyba najbardziej pasuje... https://www.facebook.com/KOBIETO.BADZ.FIT/videos/1239415659430684/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 ten wątek powinien być przypięty na stronie głównej jb.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgadzam się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 http://milanos.pl/vid-157365-Rewelacyjna-zapowiedz-polskiego-Dnia.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Darmowa reklama w czasie antenowym. Super. Vive la Pologne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 http://milanos.pl/vid-157365-Rewelacyjna-zapowiedz-polskiego-Dnia.htmlObie ręce dam sobie uciąć, że ta zapowiedź tegorocznego Dnia Niepodległości była już tu wstawiana rok może dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Tak dla rozluźnienia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi